Má niekto túto zimnú obuv z Deichmannu?

aurav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirkamirko0809
21. júl 2013

Ahoj preco chces topanky z deichmannu ved tam maju nekvalitne topanky my sme tam kupili raz a nikdy viac maly ich obul dvakrat a hned vpredu diera

svetlusska
21. júl 2013

ahoj.ja som si kupila z deichmanu botasky a po par pouzitiach dopadli rovnako ako nejake cinany..rozlepili sa..takze zbytocne vyhodene peniaze. radsej sa popozeraj po nejakych inych...

k_a_j_k_a
21. júl 2013

Tieto konkretne nemame, ale my tam kupujeme topanky pravidelne a sme spokojni.

horana
21. júl 2013

Elefanten nie je zla znacka, bolo by dobre vediet ci je jazyk naboku vsity k topanke alebo navolno (vacsia sanca premoknutia) a nakolko je okolo snurok v dierkach medzera a ako ustia do topanky, to z obrazku nevidno...A potom na aky typ zimy to chces, co dieta v tom bude robit...
Jednako vsak, my sme vyskusali viacere znacky a podla toho ake mas dieta tajfun, moje su schopne cely den byt v snehu a breckanici a ja kupim radsej jedny dobre zimne boty nez troje lacnejsie co vsak pri ozaj mokrom snehu alebo dlhsom pobyte v nom napokon premoknu, aj ked len trochu ale susit treba. Co pomerne neznasam.
Preto kupujeme zasadne zn. superfit, ta nam nepremokla este nikdy. Rozne ine ci uz kozene ci ine druhy membrany napokon vzdy ano. Tieto superfity su na SK dost predrazene, ked nie je akcia, objednavam po nete z Ciech, nasla som aj eshopy kde je postovne na SK zdarma, tak potom v takych. Aj tak je to relativne vyssia suma, ale oplati sa mi to teda ze raz maju ich deti a premokanie ozaj neriesim. Oni ta zn. superfit aj garantuju trvalu (!) nepremokavost, co som inde taku formulaciu nevidela.

sampo
21. júl 2013

elefanten je nahodou celkom dobra znacka, ale zimne by som od nich asi nekupovala.. Ja nedam dopustit na superfit s goretexom, ani jeden jediny raz nepremokli, co sa napr. o takych naturino neda povedat (napriek tomu, ze ma presviedcali, ze rainstep membrana je ako goretex) 😔
ak ich neplanujes kupit do snehu a clapkanice, tak nohu asi zahreju dobre aj tieto 🙂

laska1982
21. júl 2013

My sme mali z deichmannu niekolko topanociek a cizmiciek, botasiek, sandalok, vydrzali...a ja mam odtial tenisky asi 6 rokov a su ako nove..teda, uz nie, lebo som ich znicila na stavbe 😅 .. ale keby som ich nezakydala od pur peny, tak su stale ako nove..ani jedna nitka nepovolila, neodlepuju sa, nepotrhali sa...stale ich nosim na dvor ked nieco robime...takze asi zalezi na aky kusok natrafis...lebo aj znackova topanka sa ti moze rozpadnut...tot moj nazor 🙂

fialkaa
21. júl 2013

Treba rozlisovat. Elefanten je dobra znacka, jedna z najlepsich na nasom trhu. Ja by som asi nekupila tie Bobbi Shoes, velmi by som zvazovala Dei Tex, ale Elefanten mozes kupit s kludnym svedomim. Neviem, ake su konkretne tie topanky, co ukazujes. Asi budu skor na suchu zimu. Moja kamaratka zije vo Svajciarsku, kupuje len kvalitne topanky a Elefanten je jedna zo znaciek, ktoru chvali.

lenkabuckova
21. júl 2013

sampo ja som malej kupila tie superfiti, som rada že počujem len dobre hodnotenia na ne. Bala som sa ich kúpiť, ale rušili obchod a mala som ich za facku tak som ich zobrala......Elefanten mala aj mala, ale nie zimne len jesenne a bola som spokojná, ale kúpiť dobre topanky aby nepremokali to je dnes umenie......

zaza218
21. júl 2013

My sme kupovali z deichmanu zimne topanky znacky elefanten a neviem si ich vynachvalit, vobec nepremokli ako ine. A nasa dcera ich nosila celu zimu,este som ich posunula aj dalej.

mata128
21. júl 2013

My uz zimne z deichmanu urcite nie...

sevi
21. júl 2013

ja kupujem synovi aj dcere z deichmannu a sme spokojny.detom sa dobre chodilo ci uz boli jarne alebo zimne. nepremokli ani sa neodlepila ziadna cast topanky.syn ich tak rychlo nezoslapal a to stale behal ci kopal loptu.takze u mna jednoznacne ano.

janyka
13. sep 2013

My máme odskúšané Dei tex a sme spokojní. Každú zimu kupujeme a určite nepremokajú 😉

babuum
14. sep 2013

Som pred 3 dňami kúpila presne tieto, určite nie sú nepremokavé, skôr na suchú zimu. Podrážku majú ohybnú a sú teplučké. Zatiaľ sme Elephanten nemali, skúsenosti mám so Superfitom, kt. planujem kúpiť do snehu.