Má niekto skúsenosti so sedákom Babysmart?

nikanko
15. dec 2011

ahojte, riesim sedenie pre dvojrocnu dcerku a rozmyslam nad babysmartom. len som nasla chabe info od mamin co ma s tym skusenosti a referencie na to. cena je dost vysoka tak radsej zistujem predom
pouzivate to niekto? ako sa to paci miminu? dakujem za kazdy nazor 🙂

anjelicek26
15. dec 2011

@nikanko - pockaj chces to pre mimino ci pre dvojrocnu dceru? Mne sa to nepaci vobec, ale asi je to fakt vec nazoru. Netusim, ako toto na stolicku upevnis. Dieta si na stolicku same nevylezie bez toho, aby toto zhodilo. Takze ju tam aj tak budes musiet vysadzat a ak na tom bude blbnut, sa ukazkovo vykoti.

Zvaz tripp trapp stolicku alebo jej lacnejsie alternativy (hauck - maju v brendone). Ty uz samozrejme tu prednu opierku nepotrebujes. Nasa 5,5 rocna na tripp trappe sedi dodnes a este nejaky ten rok bude.
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/676?...

Zvaz tuto stolicku z ikey... po prieckach tam vylezie a dieta sedi na urovni dospelych.
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/3009...

nikanko
autor
16. dec 2011

@anjelicek26 pre mimino - myslela som 2 rocnu dcerku 🙂 prave ze ten sedak tam vraj drzi a neodlepi sa.
chcela som sa vyhnut kupovaniu dalsej stolicky lebo v 3izbovom byte mat vysoku stolicku pre mladsie mimi a dalsiu stolicku pre starsie je o drzku. chyba kazdy centimeter 😒
chcela by som nejaky podsedak kvoli miestu. videla som uz aj nejaku inu znacku ale to myslim predavali ako nieco cestovne. bolo to davno a vtedy som to neriesila a odvtedy som nic podobne nenasla 🤐

hoogy
16. dec 2011

@nikanko nas maly sedi od 2 rokov na normalnej stolicke s nami. on nechce byt v tej detskej. klaci na kolenach a tam sa zvycajne napapa. este existuje takto nieco http://www.predeti.sk/zvysovac-stolicky-hnedy-d... my to nepouzivame,ale rozmyslala som nad tym.

nikanko
autor
16. dec 2011

@hoogy tak to je parada. to sa mi paci este viac. idem to kuknut 😀 dakujem

hoogy
16. dec 2011

@nikanko ja som to pozerala aj s predavackou v obchode sme to pod stolicku dali. pacilo sa mi to no nakoniec sme skoncili takto 🙂

nikanko
autor
16. dec 2011

@hoogy ja som nasla rovno jedno uz pouzivane a rovno som to objednala. aj manzelovi sa to paci viaca ako ten podsedak tak je to jasne. 😉 len dufam ze to bude este volne. dakujem krasne za dobru radu 🙂

zanebudka
16. dec 2011

ahoj
my ho doma máme, netvrdila by som že je až taký úžasný ako ho opisujú v reklame, ale celkom ujde. Na stoličke sa síce hýbe, ale malý ešte nikdy nespadol a aspoň nesedí tak, že má bradu vo výške stola. Dá sa z neho v pohode najesť, môžeš ho prenášať a nezaberie veľa miesta. Tiež som pôvodne uvažovala o stoličke trip trap, ale na moje pomery je neúnosne drahá.

zanebudka
16. dec 2011

z toho zvyšovača by som mala dosť obavy, deti sa chcú na stoličku vyškriabať samé a bála by som sa, že celá stolička z toho vyletí.

andrea999
16. dec 2011

@nikanko babysmart používame už asi rok a je super..fakt sa nešmýka,on sa tak nejak prilepí na stoličku..
je to taká mäkká hladká pena.teraz už malý doňho vlezie a vylezie sám,prenesie si ho z kuchyne do detskej,je ľahučký
a dokonca na ňom sedáva aj na zemi,keď sa hrá...my ho fakt využijeme,je to dobrá vec.

hoogy
16. dec 2011

@nikanko nemas za co 🙂

nikanko
autor
16. dec 2011

@andrea999 dakujem. to som chcela vediet. uz som ale poriesila tu redukciu.
inak ako tam malinky vylezie sam? moze sa chytit aj tej podlozky ci velkej stolicky? iba pre zaujimavasto - ci sa to prilepi az tak ze sa za to moze potiahnut dohora...

andrea999
16. dec 2011

@nikanko nie podložky nie,vylezie na vedľajšiu stoličku,chytí sa stola a prelezie...ale už má 3 roky..
predtým som ho tam dávala ja...a zlezie tak,že zoskočí

ribanalenka
8. dec 2015

ja osobne som dlho uvazovala ci ano ci nie ohladom babymsartu a teraz ho kupujem nakolko chce mala papat s nami a nie na detskom stoliku kedze ma uz skoro tri rokya paci sa mi aj vyuzitie ze si hovezmeme kamkolvek a moze ho mat aj na zemi, len sa neviem rozhodnut aku farbu🙂))

saty.predaj
17. sep 2016

ahojte mamicky, mate niektora skusenost s tymto zvysovacom?
http://www.brendon.sk/Products/Details/85114
Vedelo by sa tam vystverat aj 18m dieta? Dakujem.

pericolosa
16. okt 2016

nema niekto na babysmart podsedak limetkovy?