Ahojte. Neviete mi poradiť s kúpou lyžiarskej bundy? Ja sa vôbec vôbec nevyznám. Proste aby bola do snehu, teplá a nech nepremokne. Na lyžovačky, sankovačky, ale zároveň aby bola pekná. Mne sa hrozne nepáčia tie klasické kockovane, mriezkovane, .... otras pre deti. Mate nejaký typ na krásne kvalitne zimné bundy? Prípadne aj komplety, kombinézy.
Ďakujem
mne sa pacia Roxy alebo 4F
Taky detail.... pre dieťa, nie pre mňa 🙃
škoda, Lidl má tie bundy fakt, dobré, pre dcéru som kupovala roky
odskúšané mám ešte bundy s Exisportu, tiež sú dobré, len sú drahšie, ale dá sa vystihnúť dobrá akcia
@patka06 presne tieto bundy ako sú v exisporte sa mi nepáčia 😒
A lidl zas to má každé druhé dieťa. A neverím, že bunda za 20e môže byť kvalitná
máš pravdu, že sú na uliciach aj na lyžovačke sme stretli rovnakú bundu, ale zase až tak veľa ich nebolo
Kvalitné sú, ohriali a nepremokli / odskúšané 5 hodín vkuse na lyžovačke/ rovnako ako tie drahé, pri dieťati, ktoré má bundu na 2-3 sezóny sa podľa mňa neoplatí investovať 50 - 100 Eur.
Ked chces kvalitu, tak odporucam zn. Reima
Aj Roxy mala dcera posledne 2 roky a ok, vodny stlpec 10 tis.
niekde v strede medzi lidlom a sportovymi je podla mna HM alebo este lepsie lindex, skus pozriet 🙂
Neviem aka je ich aktualna ponuka, ale skus pidilidi .
Akú veľkosť potrebuješ?
Ahoj, krasna bunda je podla mna velmi subjektivny popis- ale ak kvalitna a cena nehra rolu pozri Draussen Kidswewear, Finkid alebo Bergans. Najdes na zahranicnych eshopoch ale poslu aj na SK
Ahoj, detom kupujem columbia cele oblecko, alebo v intersporte maju cele supravy. Columbia je v parndorfe a v brne.
Reima
@ovaaa 92
Ďakujem dievčatá
Popozerám keď dcéra zaspí
Predstav si že aj bunda za 20e nekvalitná nie všetko čo je drahé je aj dobre.
Tchibo?
Tak v tom veku mali moje deti overal z H&M.
Urcite finska znacka Reima., ktora je vyrabana na brutalne severske zimy, nemaju ziadne kockove a harakiri dizajny... ale to su aj ceny finske 😄🙈
Pidilidi 🙂
@1katus1 nerozumiem, skúsiš ešte raz?
@veverickav áno ďakujem. Na cene nezáleží, to chvalabohu nemusím riešiť. Asi pôjdem do tejto značky.
odporúčam Lidl, majú kvalitné lyžiarske vetrovky za rozumnú cenu