Lupilu - oblečenie z Lidla

zuzanitta18
28. nov 2022

Milé mamičky.Mate niektoré skúsenosti s oblečením z Lidla konkrétne značka lupilu?Ako sedí veľkostne?Chcela by som objednať zimnú kombinézu, len netuším či väčšiu veľkosť alebo menšiu.dakujem za každú odpoveď.

maciak410
28. nov 2022

@zuzanitta18 ja kupujem vecičky veľa z Lidla som spokojná ale prídu mi väčšie ako reálne by mali cca o číslo. Malinká nosí veľkosť 86 ale Lidl tričká napríklad v pohode 80.

nika23t
28. nov 2022

@zuzanitta18 nejaké body som objednávala aj ja, materiál príjemný, jemný. Veľkostne sedí, sú skôr užšie, ale dlhšie. Ja objednávam takú veľkosť, aku potrebujem, veľkosti sú dobre.

jaskolka
28. nov 2022

Z Lidla podľa mna su väčšie veľkosti, bežne tam kupujem o číslo aj dve menšie veci, ako aktuálne nosia deti a sedí im to v pohode

poslednepogo
28. nov 2022

@zuzanitta18 ostatné môj nosí 98, a zimnú kombinézu 92 čo nosil aj minulú zimu

annm81
28. nov 2022

My občas niečo dostaneme ako darček a kvalita je to podľa mňa viac ako slušná. Občas tiež dostaneme KIK, alebo H&M a tie sú kvalitatívne výrazne horšie. Dokonca je to lepšie ako Mayoral, ktoré sa tvári ako super kvalita ale po troch praniach je všetko vyblednuté. Nám tie veci z Lidla sedia podľa zadanej veľkosti alebo sú trochu väčšia.

evica17
28. nov 2022

@annm81 neviem, niektoré veci z Lidla ok, napr taká bunda a iné,ale body a tepláky čo sme dostali,tak to sa zobrali,a teda môj dvojročný nosi ešte tepláky, čo dostal ako polročný a vesty mu boli ok, proste sa tak vytahali.

jesenzima
28. nov 2022

@zuzanitta18 mojím deťom kupujem menšie veľkosti

veronkav
28. nov 2022

@zuzanitta18
Ahoj.
Môj syn má 15mesiacov. Meria presne 80cm.
Lupilu bodyčko 74/80 mu je stále dobré.
Zimnú kombinézu Lupilu nosí 86 a je mu akurát. Aj rukávy aj dĺžka nohavíc je ok.

biankaaaa
28. nov 2022

Lidl má veľké veľkosti. Synček má 10 mesiacov a kľudne oblečenie 62/68. Tepláčky máme kúpené 74/80 a sú mu úplne obrovské 🙂 pritom napr. z pepca už nosí 86

zuzanitta18
autor
28. nov 2022

@biankaaaa je to sranda s tím číslovanim.vsade to cisluju úplne inak.snad má Lidl nesklame a bude všetko dobre sedieť.

jaskolka
28. nov 2022

@biankaaaa presne a Pepco ma zase menšie veľkosti

jaskolka
28. nov 2022

@zuzanitta18 aj topánky majú väčšie, napríklad minule som chcela kúpiť synovi tie zateplene gumáky, veľmi sa mu páčilo, že aj blikaju, bežne nosí 24, občas už aj 25 topánky, a tam mu 24 bola obrovská, bohužiaľ menšie už nemali. Šli sme s veľkým revom preč, lebo on chcel silou mocou blikajúce topánky a nevedel pochopiť, že ich strati z nôh. Takže číslovanie je skutočne iné

beata_k
28. nov 2022

@zuzanitta18 Mne veci pre deti velkostne sedia.

chouette0157
29. nov 2022

@zuzanitta18 na to, že ide o relatívne lacné oblečenie je kvalita dosť slušná s veľkostne je podľa mojej skúsenosti väčšie