Lupilu - nové plienky

simulienka24
19. jan 2023

Maminky,tento týždeň sme kupovali nové plienky lupilu,dizajn majú rovnaký len sú trošku užšie,ale asi zmenili aj kvalitu, lebo sa mi malý už 3x precikal...máte aj vy taký pocit? Zmenili aj tie béžové? Bola by to škoda lebo mne tie plienky vyhovovali aj kvalitou aj cenovo a hlavne lidl mam blízko pri dome ...

werony_n
19. jan 2023

@simulienka24 moja malá tiež vždy precikala lupilu, teraz mam babylove , sú cenovo dostupné, nesmrdia a dajú sa kúpiť väčšie balenia cez internet. Odporúčam

koteska83
19. jan 2023

@simulienka24 ja neviem ci sa nieco zmenilo lebo sme mali len 2 balenia ale teda som ich hned prestala pouzivat lebo na zadnej strane boli ako keby ostre casti take nejake gulicky co na dotyk boli dost pichlave. Neviem ci to bolo len zle balenie akurat z vyroby lebo volakedy som ich pri dcere pouzivala. Teraz mame tesco.

simulienka24
autor
19. jan 2023

@koteska83
@werony_n ja som pred 8 rokmi používala hlavne látkové bambusové a na noc Pampers alebo tescove, vtedy mal Lidl plienky toujours a tie boli hrozne a ani DM plienky nestali za veľa teraz som na rady kamosiek skusila lupilu a boli v pohode nepretekali,nikdy žiadna zaparenina...ako fakt všetko ok a nemali sme ani nič ostré na chrbatiku, ale tento týždeň sú v predaji nové vraj majú vydržať až 12 hodin a tie si myslím že sú teda menej kvalitné ...každé bábo reaguje inak a sedí mu čosi iné tak ako aj nám keď máme svoje dni vyhovuje každej čosi iné 🙂 tak teda skúsim tie dm, keď vravíte, že sú fajn asi sa zmenili oproti tým spred 8 rokov 😉 a hlavne sú v krabiciach a tie sa mi zídu do šatníka 😅 len DM predajňu máme úplne na opačnom konci mesta, tak asi objednám 🙂

nikpa
19. jan 2023

@simulienka24 Áno, máš pravdu. Ja som si hneď podľa nápisov na obale už v obchode všimla, že su trochu iné aj celkovo obal je menší aj keď počet plienok sa nezmelil. Doma keď som ich rozbalila tak aj na dotyk sú iné, podľa mňa ale príjemnejšie. No a užšie sú určite lebo aj váhove rozpätie sa zmenilo. My používame 4, staré boli do 16kg, nové sú len do 14. Takže preto sa ti zdajú užšie. Ale treba sa poriadne popozerať v obchode lebo som medzi novými, našla aj tie stare. A aj tento týždeň som ich ešte kupila.

simulienka24
autor
19. jan 2023

@nikpa No a kvalitou ako sa vám zdajú ? Precikava vám ich tiež či nie? Sú iné....tieto nové skôr ako papierové na dotyk, tie staré akoby vatove...aspoň podľa mňa ...

nikpa
20. jan 2023

@simulienka24 môj momentálne prečura všetko 🤦 neviem čo to má za obdobie ale strašne veľa vody vypije.