ahojte baby, poradťe mi, bábo sa nám má narodiť koncom júla a riešim dilema, ktorú zavinovačku, bojím, že augist bude horúci na fleece, a v oktobri ked bude chladnejšie, či ho ešte zabalím.ja by som najradšej obe,ale ked tolko stoja 😀
Ahoj ja som mala asi štyri zavinovačky aj bavlnene aj teplejšie dekove ,lebo jedna je určite malo, ked sa zašpini aby si mala na vymenu , doma som ho nosila v klasickej bavlnenej je to velmi pohodlne a bolo mu teplučko a ked sme šli von aj do dečkovej ked bolo chladnejšie . Pozri si tu v bazari, maminky predavaju všelijake a za dobre ceny ,ja som tiež tak urobila a bola som veeeelmi spokojna.
...a mala som na mysli aj klasicku perinku so šnurkami to je super 🙂
mne ostala po synovi take ta na suchy zips,jednu som vyhodila lebo ostala flakata ked precikal a mam len jednu ale chcela som peknu aj do kocika predsa len je ozmolkana, tak na doma,a mala si aj tieto lodgeri?neviem ci ten tensi ci fleecovy?
ta fleecova lodger je užassna 😀
My chceme fleece objednavat 🙂
@anjelicek26
a videla si ich v skutočnosti?myslíš že sa budú dať použiť aj v lete?ja si to nejak neviem predstaviť,či v tom flísovom nezhorí
@mazula - no podla pocasia... rano a podvecer byva chladno... a nie kazde leto je horuce...
myslela som cotton versus fleece,dakujem