Little Blue Lamb

7. jan 2023

Ahojte mamičky. Prosím podelíte sa o vašu skúsenosť s topánočkami little blue lamb? Objednali sme ich synovi nakoľko je už začínajúci chodec. Má širšiu nožičku s vysokým priehlavkom. Boli ste spokojné? Ďakujem vám .

surama
7. jan 2023

Mame presne tieto a spokojna som s nimi velmi 🙂

autor
7. jan 2023

@surama Neodliepa sa vám ten suchý zips? Držia pekne na nožičke?

autor
7. jan 2023

Dakujem

sasanka605
7. jan 2023

Suchý zips držal fajn a na širokú nôžku tiez su fajn. Mojej boli trosku širšie ako by potrebovala ale chodilo sa jej dobre v nich.

leuska0910
7. jan 2023

Mali sme tieto v ruzovej a vyborne topanocky🙂

autor
7. jan 2023

Ďakujem vám ženy..už som kľudnejšia..uvidíme aké nám budú.. len vravím že sme objednali a potom som váhala či som spravila dobre a nemala ešte viac variant topánok popozerať..aj keď som už z toho unavená 🙄. Za to ma zaujímajú vaše skúsenosti s nimi. Ďakujem ešte raz.

martinka13
7. jan 2023

Vždy som bola so všetkými topánkami LBL spokojná. Obe deti tiež širší nart. Nikdy sa nič nepoškodilo na topánkach.

surama
7. jan 2023

Drzi to dobre 🙂 Akurat do snehu podla mojich skusenosti nie su vhodne. Syn mal studene nozky a smykalo sa mu, tak sme kupili este snehule. Ale teraz su suche zimy, takze pohoda 🙂

anavixy
23. feb 2023

Ahojte, presne vhod mi padla tato tema, chystam sa dcerke kupit prve topanky a chcem tuto znacku, tak ju trosku obnovim 🙂 ak vas mozem poprosit o radu, dcera fakt len zacina chodit, ale ked pojdeme niekam von, tak proste chcem aby mohla byt aj mimo kocika, hadam to teda nie je skoro na taketo topanky… akurat neviem ci jej mozem kupit klasicke topanocky ako tenisky-nizky strih, alebo by boli pre nu lepsie taketo vyssie clenkove ako napr na obrazku (akurat jarne). Zalezi na tom alebo to je len o vzhlade? Uplny gulas v tom mam 🙈