Lindex - veľkosť detského oblečenia

januus
25. feb 2021

Ahojte. Prosím o radu. Chcem kúpiť oblečenie pre bábätko z Lindexu ako dar, chcela by som aby ho bábätko nosilo tak v 3-6M. To by mala byť veľkosť 68. Avšak všade som čítala že lindex má väčšie oblecko ako je číslo... Mám teda objednať 62 ? Bojím sa aby nebolo už aj malé... A stojí to predsa len nie malé peniaze z lindexu... Ďakujem

lilien94
25. feb 2021

@januus môj teraz nosí veľkosť 80 ale z Lindex som mu kúpila 86 a vyhla som mu rúčky a nôžky 🙂 chcela som aby mu dlhšie vydržalo keďže je to fakt drahšie :-/
Kúpila by som 68 na tvojom mieste

januus
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikiki29
25. feb 2021

@januus nebrala by som menšie. Je o niečo málo väčšie ako iné značky, ale až o veľkosť podľa mňa nie. Vzala by som 68.

januus
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
c_est_la_vie
25. feb 2021

@januus tiež neodporúčam menšie. Nevieš ako veľké sa mimi narodí a veľkosti pod 68 sme mali raz- dva krát na sebe, ako rýchlo rástol. Pri Lindex by to bola škoda.

januus
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
c_est_la_vie
25. feb 2021

@januus tak to by som aj 72 keď je také väčšie. Mne sa narodil chlapcek 4300 a do 3 mesiacov vystriedal 5 veľkostí 😃. Pri drahších kompletikoch mi to bolo fakt ľúto, lebo ozaj raz obliekol a bolo malé. Alebo som mu niečo šetrila doktorovi/ na návštevu a nemal ani raz na sebe 😆

ludinka
25. feb 2021

@januus ak je to oblečenie na leto tak kúp tu 62, lindex má naozaj veľké čísla, ak je to celoročné oblecko tak kúp 68

evkamotka
25. feb 2021

Nekupuj 62. Nas nosil 92 a naozaj som 92 kupila aj lindex. Kup 68 alebo 74

lyci
25. feb 2021

@januus to obrazkove z lindexu nie je take velke ako ich vrubkovane. kludne zober podla tabulky

basska_b
25. feb 2021

Hej, kľudne podľa číslovania. Lindex ak je väčší, tak možno len o 1 cm - je pohodlnejši a lepši strih ma ako lacné bodyčka. A najmä, drží tvar

januus
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januus
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
carduelis
25. feb 2021

Ale ešte zváž ročné obdobie- keď začalo leto mal syn 4 mesiace a od mája do septembra mal body s dlhým rukávom výnimočne. Aby potom nebola škoda, že sa nevynosí 🙂