Ahojte. Prosím o radu. Chcem kúpiť oblečenie pre bábätko z Lindexu ako dar, chcela by som aby ho bábätko nosilo tak v 3-6M. To by mala byť veľkosť 68. Avšak všade som čítala že lindex má väčšie oblecko ako je číslo... Mám teda objednať 62 ? Bojím sa aby nebolo už aj malé... A stojí to predsa len nie malé peniaze z lindexu... Ďakujem
@januus tiež neodporúčam menšie. Nevieš ako veľké sa mimi narodí a veľkosti pod 68 sme mali raz- dva krát na sebe, ako rýchlo rástol. Pri Lindex by to bola škoda.
@januus tak to by som aj 72 keď je také väčšie. Mne sa narodil chlapcek 4300 a do 3 mesiacov vystriedal 5 veľkostí 😃. Pri drahších kompletikoch mi to bolo fakt ľúto, lebo ozaj raz obliekol a bolo malé. Alebo som mu niečo šetrila doktorovi/ na návštevu a nemal ani raz na sebe 😆
Nekupuj 62. Nas nosil 92 a naozaj som 92 kupila aj lindex. Kup 68 alebo 74
Hej, kľudne podľa číslovania. Lindex ak je väčší, tak možno len o 1 cm - je pohodlnejši a lepši strih ma ako lacné bodyčka. A najmä, drží tvar
Ale ešte zváž ročné obdobie- keď začalo leto mal syn 4 mesiace a od mája do septembra mal body s dlhým rukávom výnimočne. Aby potom nebola škoda, že sa nevynosí 🙂
@januus môj teraz nosí veľkosť 80 ale z Lindex som mu kúpila 86 a vyhla som mu rúčky a nôžky 🙂 chcela som aby mu dlhšie vydržalo keďže je to fakt drahšie :-/
Kúpila by som 68 na tvojom mieste