Ležadlo pre mesačné dieťa pri refluxe

30. nov 2021

Ahojte, prosím vás ktorá máte skúsenosť, aké ležadlo je dobré pre mesačne dieťa trpiace refkuxom? Niečo kam ho dám po kŕmení (um), lebo zatiaľ ho aj vyše hodinu držím vo zvýšenej pohode na rukách a to je masaker ( aj tak sa po položení do postieľky rozplace) s mužom už sme zúfalí... V postieľke má antireflux vankúš... Ale možno by sme skúsil ležadlo, nejaké skúsenosti prosím?

miadi
30. nov 2021

Dcera bola prve 4.5m non stop na rukach. Potom sa to zacalo zlepsovat. Skus nosic ( moja v nom nechcela byt)

autor
30. nov 2021

@miadi nosič sme ešte neskúšali, skúšali sme ho dať do šatky ale to reval ako o život :( bojím sa že pri nosiči ho budem musieť nosiť 24/7 a zvykne si a nesadnem si lebo bude mať rád to pohupovanie pri chôdzi..

miadi
30. nov 2021

Nie neboj okolo 4-5m ked prestane grcat bude hlavne na podlozke na zemi na brusku trenovat pretacat sa. Zapaci sa mu to. Zatial je malinke potrebuje Ta citit ukludnuje ho to. Popripade daj na chvilku do vajicka.

autor
30. nov 2021

@miadi ďakujem, nuž vo vajíčku dlho tiež nevydrzi a kvôli chrbatiku ho tam nechcem veľmi dávať pokiaľ fakt že nejdeme autom dakam

simsalabim
30. nov 2021

Ja som pouzivala lezadlo, znacku nepoviem, dcery su uz velke. Reux mali obe, starsej presiel az po 10.mesiaci, mladsej po 6. Lezadlo sme vyuzivali vela, aj polohovatelnu vysoku stolicku.

jazula
30. nov 2021

V prvom rade poradím vybrať antireflux vankúš z postieľky, podložiť ju knihami a podkladať, kým sa malému neuľaví…tie vankúše majú strašne nízky sklon 😕. Naša mala tichý reflux (cca od 5 týždňov do 6mesiacov), ale na tom vankúši grcala aj ona chúďa, ako keby na rovnom ležala…(keďže sme mali dosť vysoký sklon,proti šmýkaniu som používala vankúšik podložený aj pod ritku a zrolované uteráky po bokoch). Nosič je super, najmä na začiatku to bola pre mňa veľká pomoc, už sa nosíme oveľa menej, nevyžaduje si to. A to som s ňou aj žehlila, upratovala, varila… Dobre je dávať ho na bruško, keď posilní svalíky, malo by to pomôcť. A nás zachránil Gastrotuss baby sirup. Zahustil mliečko, tak ostalo v brušku a zmiernil pálenie záhy, tak sa bábo ukľudnilo.

zuzanka.zuzu
30. nov 2021

Mamaroo 4moms 🙏🙏🙏 to je ZAZRAK a este ti dieta aj pohupuje pohybom ako keby na rukach (nie hojdackovym ze vygrca aj vcerajsie mlieko ale prirodzenym), tusim 6 roznych pohybov a 5 rychlosti, my sme vyuzivali od najrychlejsieho po najpomalsi relax, krasne tam spinkal 🙂

luciagalova
1. dec 2021

@zuzanka.zuzu a do akého mesiaca bábätka ste ho používali?

zuzanka.zuzu
1. dec 2021

@luciagalova no ja som si odjakživa myslela, že to závisí na mne (alebo na nosnosti hojdačky) ale ono to závisí od bábätka ako tam bude chcieť byť 😀 náš začal strašne skoro objavovať svet, iné deti z termínoviek sa ešte len otáčali na bruško keď náš štvornožkoval... čiže toto je úplne zbytočná otázka, bábo ti samé povie.

st_277
12. dec 2021

Ak je na umelom, skúsila by som nutrilon AR, my ho používame, akože zmenil sa nám život a to doslova. Mne ho odporučila pediatrička