Prosím poraďte mi lepšie plienky. Mame lupillu a cez noc aj napriek tomu že sa prebalujeme tak pretečie..
Pampers premium care,tie sú najlepšie. Ale nášmu pretečie akákoľvek značka v noci, hlavne ak vela cika a spinká na brušku. A je jedno, či má väčšie alebo menšie. Premium care používame preto, lebo pri inych som po chvíli cítila moc (strašne som na to citlivá, opatrovali sme babičku), pri tychto necítiť nič...
Ja mam rovnaku skusenost ako @beata_k - plienky Lupilu podla vahy by mal mat 5ky, ale na noc sme zacali davat o cislo vacsie, aj ked vahovo este “nedorastol” - odvtedy sa neprecikal. Skusila som mu kupit nocne Kolorky - precikal🙈 ale tie som kupila na jeho vahu, co bola asi chyba, mala som kupit tiez vacsie 🙂 urcite skus teda Lupilu o cislo vacsie 🙂)
Fred&flo
A mas chlapca ci dievca ? kolko ma mesiacov ? spi na boku, brusku ?
Za mňa sú top Pampers harmonie
@minesasubu chlapec. Skoro 19m. Ale je vysoky. Ma 92cm
A nosí 5ky
Tiež som dávala Lupilu, ale na noc o číslo väčšie.
@lilka5555 nas ma len 11 mesiacov ale kamoska ma vacsie a vravela ze obcas mu davala pindusa smerom dole v plienke tak sa jej nikdy nepocikal ked ho zabudla ,,upravit ,, tak sa je vzdy pocikal skus takto 🙂
Na noc dávam len pampers pants
@blondie333 nočné kolorky aj môj precika občas
@lilka5555 mne sa na noc osvedčili babylove a ešte lepšie huggies tie mam celkovo rada lebo msju vzadu celý pružný pás a malému sú pohodlné
@lilka5555 no u nás nepomohla ani zmena značky. Všetky plienky precikal aj keď som kúpila o číslo väčšie. Dávala som pipika dole ale on spal na brušku a vždy sa prečúral. Prosto veľa v noci pil a takto to vždy skončilo. Tak sme začali obmedzovať tekutiny večer a v noci. To jediné pomohlo.
Ďakujem baby, vyskúšam. Už druhý deň po sebe tepujem madrac a všetko periem v postielke. Dúfam že sa mi to už nestane
Za mňa kolorky nočné alebo z DM
Huggies, lepšie som ešte nemala. A na noc nohavičky. Alza máva v akcii
@lilka5555 nedam dopustit na Pampers premium care