Ahojte prosím vás tie co uvažovali, mali/maju lehátko babybjorn, je veľký rozdiel medzi ním a napríklad značkou kinderkraft? Ci inou lacnejšou verziou?
Tie lacnejšie sú tiež od narodenia vhodné? Robil niekto prieskum? Ďakujem 😃
A čo sa tyka kebyže chceš len lehatko tak jedna fyzio robila prieskum a rozdiel je len v cene a značke
@adeladulova odporúčam ísť do detskej predajne a budete prekvapená. Ja som bola vo Feede pozrieť rôzne značky, tiež som bola zvedavá prečo deti milujú zrovna babybjorn. Bol to obrovský rozdiel v ľahkosti pohybu lehatka za 200€ a 60€ ..aj keď vyzorovo boli niektoré veľmi podobne.
Ďakujem, dlhšie pozerám co sa cenovo oplatí, a do kindercentra sa len chystám 😊
@adeladulova a na bazároch je toho veľa! ja som tiež kupovala nakoniec z druhej ruky za polovičnú cenu 🙂
Ešte ak môžem k tomu babybjornu. Začali sme prikrmovať a to lehatko je denne extrémne špinavé a už som ho prala milión krát a všetky fľaky pustili a lehatko stále vyzerá ako nové…len teda je to horšie sa k nemu krčiť, možno je dobre mať stol kde si ho vieš položiť 🙂 skús sa možno aj na toto pytat v obchodoch alebo tak, mňa to tiež vôbec nenapadlo tak to neviem či kinderkraft je na tom rovnako
Mám babybjorn a kebyže môžem tak meniť práve za kinderkraft pretože za tú cenu by som kúpila tu rastúcu čo majú. Veľmi to odporúčam. Je to na viac využití a do budúcnosti.