Lehátko Baby Björn

kevi1
23. jún 2021

Ahoj, máte skúsenosti s týmto lehátkom? Ja som mala so synom Tiny love lehátko, ktoré sa mi osvedčilo (išlo do úplného ľahu, hralo melódie, malo 2 vysiace hračky a dalo sa neskôr polohovať), ale každý je teraz nadšený z totho Baby Bjorn lehátka. Tiež ste z neho takí unesený? Príde mi dosť drahé na to, že je to len "nejaké lehátko", kde sa mi bude dieťa samé hojdať, nemá ani vysiace hračky. To Tiny Love malo aj vybrácie a hojdanie a to sme vôbec nepoužili, nechcela som, aby sa dieťa naučilo uspávať pri hojdavých pohyboch. Syn mal lehátko čísto "na zábavu" okolo 2-3 mesiacov, ked začal udierať do hračiek, počúval melódie, ležal v ňom, občas som mu v tom dala flašku pred spaním. Ale každý je tak nadšený z toho BB lehátka, že som nahlodaná ho kúpiť a skúsiť pre druhé... ďakujem dopredu za "recenzie" 🙂

pukanec123
23. jún 2021

@kevi1 mne ho manžel najprv ofrflal, že taká blbosť za take peniaze, a akurát minule po pár mesiacoch povedal že najlepšia investícia 😂🙏🏻 Fakt je super, ergonomické, tie deti sa v ňom sami hojdaju vlastnou váhou. Vydrží nám v tom naozaj mega dlho. Nepoznám dieťa ktoré by v tom nechcelo byt naozaj, aspoň v našom okoli. A inak dá sa k nemu dokúpiť tá hrazdička s hračkami .

alexis144
23. jún 2021

@kevi1 môžem len a len odporučiť. Najlepšie lehátko.

kiki68
24. jún 2021

Jee we fajn, lahko operies potah, skladne a multifunkcne.

malyponik
25. jún 2021

@kevi1 za mňa must have! Jedinú veď zmením keby viem a investujem do poťahu,mám látkový,kúpila by som ten, čo vyzerá ako gumený a dá sa umyť keďže v ňom malú kŕmim.vlastne ešte jednu vec by som zmenila,kúpila by som ho skôr.fakt je to topka🙂

euie
25. jún 2021

Syn ho akceptoval, nejak som nebola az tak unesena veru. To sme ale zacali pouzivat az neskor, okolo pol roka. Ale dcera ta ho od narodenia uplne zboznuje, vie v nom sama zaspat, hrat sa a pozerat okolie. Ma mierny reflux takze aj sklon jej vyhovuje... ked sa dohra, castokrat do neho sama vylieza si oddychnut. Aj pre nas ako rodicov je super, ze je skladny, hodime do auta a na navstevach vieme babo "bezpecne odlozit do svojho" a je spokojne a my tiez.
Inak aj ked je to vacsia investicia, myslim ze sa to pri dvoch detoch a naslednom predaji maximalne oplati, lebo si aj celkom udrzi cenu.