Lehátko a videopestúnka pre bábätko

25. sep 2023

Ahojte aké lehátko ste kupovali pre bábätko a od ktorého týždňa ste ho dávali do lehátka? A ešte videopestunku ste akú kupovali najlepšie s dobrym dosahom keďže bývame v dome.

t1nusa
25. sep 2023

lehatko neporadím keďže to nemáme, máme hojdacie kresielko 😊 a namiesto pestúnky sme kupovali kameru xiaomi mi 360 home, vieš sa na ňu pripojiť odkiaľkoľvek priamo cez telefón alebo tablet stačí keď je kamera pripojená do elektrickej siete a na wifi

autor
25. sep 2023

@t1nusa ahoj a do tej kamery treba pamäťovú kartu? Ak hej akú? A adaptér do siete je súčasťou balenia a kde ste prosím kupovali.a kresielko aké?

kati301
25. sep 2023

My mame lehatko babybjorn a za mna to bola veľká pomoc, hlavne keď bola ešte malička, chcela má vidieť a ja som potrebovala napríklad umyť riad, vycikat sa 😃 a čo sa týka kamery mame cosi podobne ako to xiaomi ale mame to špeciálne na detske monitorovanie bola sa to iBabyCare. 🙂

t1nusa
25. sep 2023

tuším len ak by si si chcela nahrávať záznam, ale my túto funkciu nevyužívame takže ani pamäťovku sme do nej nedávali… adaptér myslím že bol súčasťou balenia, kresielko máme joie serina 2v1, kúpila som ho tu na ML cez bazár

milanemila
25. sep 2023

Lehatko mame babybjorn, je vhodne od narodenia. A kameru uz spominanu xiaomi je to naozaj vela muziky za malo penazi a ma super obraz aj v noci a nemusis vobec riesit dosah.

autor
25. sep 2023

@t1nusa aha ja som myslela že treba aj pamäťovú kartu takže funguje aj bez tak super

autor
25. sep 2023

@milanemila a kde ste kupovali lehátko a kameru

milanemila
25. sep 2023

Kameru myslim na alze a lehatko tu https://www.bambini.sk/vypredaj-lehatka-hojdack... a aj tu hracku na to mame, ta je fajn malemu sa paci.
Ano kamera funguje bez karty, staci si stiahnut do mobilu aplikaciu a bud mas to dietatko stale obrazovke alebo si vies nastavit notifikacie a pride ti info napr ked sa pohne alebo ked zaplace a vies si ho potom kuknut. My pouzivame jeden starsi telefon a ked spi mam ho stale na kamere.