Prosím poraďte legíny pre 3r. dievcatko. Je veľmi veľmi chudá (12kg) a má dlhé nohy. Tzn. Potrebuje v104/110, ale všetky legíny sú jej veľké (next, newbie)
Lindex viem ze sa dá stiahnuť ale chcem jednofarebné a tie ich vzory sú otrasné
Takko máva užšie legíny/nohavice.
lidl tiez mame tento problem. nastasie uz sa nie len vysvihla ale aj pribrala
KiK
Calzedonia maju tiez
Ďakujem
F&F, lidl a ked su jej velke tak skus mensie cislo
Pepco. Ja inde leginy nekupujem.
Od výmyslu sveta aj rozdielna kvalita druh látky aj vzor aj nevzory. Teraz mali také vrubkovane no super
Moja je takisto chudá a má dlhé nohy ... kupujem v Pepco, aj v HaM mávajú užšie strihy ... kvalita nič moc, no stoja pár šupov, aspoň mi nie je ľúto to vyhodiť ... rovnako zašpiní, roztrhá aj tie lacné, aj tie drahé.
Smer Bonprix
Sergent Major, na SVK mali obchod v BA (neviem, ci stale maju). Ale dorucuju online na SVK. Dcerka ma 5.25 roka, 120 cm a necelych 18 kg. Kupujem velkost 6/7r a sedia jej, castokrat maju regulovatelny pas aj na tych uzsich strihoch.
@denithestrange1993 menšie číslo je kratke
@lenkatroj ďakujem krasne
@dzulli1980 HM ma práveže široké. Aši záleží na aké natrafiš. Asi skúsim aj to pepco. Vďaka
@sono2 👍
@minesasubu pozerala som, veľmi slabý výber a zvláštne strihy.
Lindex maju plno jednofarebnych a farby ako chces, ja len tie kupujem vsetko ostatne pada
Kym bola.dcerka chuducka.a prestala.nosit plienku vsetky leginy jej padli az na kolena.jedine pepco malo take uzke ze jej sedeli..
Pepco ma uzke, ja tam nenakupujem kvoli tomu, ze to je tak na jedno dieta a potom vyhodit, ale mame gate 128 a nosi to dcerka so 110 😃 inak kukni Lindex, maju aj nevzorovane. Teraz som tak preletela velkost 104 a zhruba 60:40 vzorovane a basic
z hm mame aj uzke, ale asi fakt treba trafit 🙂
lindex ma aj jednofarebne, myslim, ze v tej sekcii 3 za 2 najdes.
skuste gate