Ahojte maminy chcem sa opytat ake mate skusenosti s latkovymi plienkami pri chlapcoch? nabyvaju mokri az hore pri pupiku? ja som ich dnes skusala dat syncekovy prvykrat a dako sa mi to nepozdava lebo bol mokry az hore. Ma to tak byt? dakujem za odpovede 😉
@eliska1309 naši okrem nemocnice iné ako látkové nemali a ok 🙂 treba dať pozor, aby si dobre zabalila, aby z vrchných nohavičiek netrčala plienka.
a nevadilo to babatkam ked boli mokre?
ako casto ste prebalovli?hned po prvom pocikani?
@eliska1309 prebaľovala som často, niekedy veľmi často, okrem noci. Príde mi to normálne - dieťa sa pociká, pokaká, keď práve nie je noc a nespím, tak ho prebalím, nech si v tom neleží. Pri látkových Ti nie je ľúto dať suchú čistú plienku aj po pol hodine. Pri jednorazovkách sa maminy chtiac- nechtiac podvedome snažia plienky "ušetriť". Zapareniny nás možno práve preto zďaleka obišli.
@eliska1309 ano, curaju dopredu a preto je plienka vpredu viac mokra a vzadu je casto sucha....pokial nie je uplne cela precurana. A zavisi to od toho, aka je ta plienka vysoka....ci az po pupok. Ale inak neviem preco by to vadilo, iba novorodencovi, ktoremu este neodpadol kypet.