Baby prosím vás, nemám s tym vôbec žiadnu skúsenosť ale chcela by som môjmu dieťaťu dávať látkové plienky namiesto jednorazových. Viete mi napísať značky ake používate poprípade hodiť link, skúsenosti napríklad ako ich prať atď. Čokoľvek co vás napadne. Vďaka za rady
@zuzana2299 skús nejakú skupinu napr. Latkovkarky
Je toho veľmi veľa , buď klasické štvorce ako v minulosti (napr. Libstatskepleny.cz) plus navrch aby nepremokli gumené / flisové gaťky / vlniačiky, alebo potom neskutočne množstvo plienok v tvare "jednorázoviek" . Baby Lucy, Bambi Roxy, Anavy ...
Ja by som nekupovala tie co su ako jednorazovky, ze ich peries cele. Su zbytocne drahe, dlho schnu a nevidim v tom nejaku extra vyhodu oproti tych kde vlozis vkladacky.
Mne sa najviac osvedcili kladicke stvorce, lebo dobre schnu. Mam k nim gate totsbots, predtym som mala elfdiaper. Daju sa velkostne nastavovat, takze vydrzia cele peli obdobie.
@zuzana2299 je toho naozaj veľa, na začiatok si kúp pár ks nie hneď celu výbavu aby si zistila co ti vyhovuje ci kapsovky, či pul nohavičky s vkladackami a podobne dobrý výber majú aj breberky na Slovenku ich Rischino dodáva
Ešte dodám že má 10 mesiacov a niečo cez 8kg.