Látkové plienky

esti77
27. apr 2013

Ahojte maminky, prosím poraďte mi, ale v skratke, aby som tu nikoho nezdržiavala. Študujem už celé hodiny, ak nie dni ohľadom látkoviek. Pomaly, ale isto mi z toho množstva začína šibať. Tak k veci:
Drobátko fičí na BKM, + jednorázové plienky, ktoré minieme tak 3, max. 4ks za deň. ALE aj to sa mi zdá veľa a chcem sa vrátiť k látkovým plienkam. S ktorými mám bohaté skúsenosti spred takmer 13tich rokov, aj keď veeeľa práce ale EKO a zaslúženej 😀. Momentálne vkladám drobátku klasiku komanč látkovú plienku (ktorých mám celkom slušné množstvo v celkom slušnej kvalite, čiže nejaké brutálne kupovačky mega balíčkov novodobých plienok nehrozia 😝 )do jednorazovky. Chcem sa s Vami poradiť, aké plienočky kúpiť, či stačí kapsovky, do kt. by som okrem bambusky alebo flísky či flanelky vložila ešte aj na výmenu komančku 😅 , keďže si vieme cik a kak relatívne ustrážiť. Ide mi skôr o riešenie plienočky, keď cestujeme na dlhšie, resp. keď hneď nemôžem dať drobátko vykonať prir. potrebu na trávičku, ale musí sa chúďatko prispôsobiť situácii a "počkať" 😒 .
Takže, kapsovky, bambusky a na ne pul-ky, alebo ???
Ďakujem Vám všetkým 😵 Ester

monuska342
28. apr 2013

@esti77 ja myslim ze na doma ty budu stacit klasicke pulky a dovnutra stvorec na von kapsovky a ked chces tak mozes kupit este aj nohavickove na noc alebo na den 🙂

vojann
28. apr 2013

Najednoduchšie budeš mať, keď si kúpiš PUL nohavičky, do ktorých budeš vkladať obyčajné štvorce + možeš dať ak ti to nebude stačiť bambusovú vlkadačku. Tie kapsovky treba prať po každom použí. A ak nebudú stačiť tie štvorce ( na noc, dlhšiu prechádzku, možeš skúsiť nejaku nohavičkovú bambusovú) no a na prechádzky - kapsovky, aio - netreba na ne pulky a treba po každom použití prať - no komfort, ako pri jednorázovkách, len po použití nevyhodíš, ale operieš.