Ahojte kočky, chcela by som vedieť či tu medzi nami sú nejaké "látkarky" z hore uvedeného okolia. Rada by som sa dala na látkovanie pri druhom bábätku a pomalinky si zostavujem výbavičku, ale mám jeden malinký problém. V tomto okolí je možné nakupovať látkove plienky iba cez net a ja som typ ktorý si kupovanú vec aj rád "omaká", mrkne na vlastné oči. Preto by som bola rada, ak by som si u niektorej z Vás mohla pokukať vašu výbavičku plienočiek. Viem, že v KNM je firma (BL) ktorá plienky šije, ale už neviem či aj priamo predávajú - internetovú stránku majú. Babenky prosím, ak tu nejaké ste, dajte mi echo prípadne mi napíšte vaše obľúbene plienočky.
@petah82 jej tak to máte pestrú výbavičku, ak by som nenašla nikoho z bližšia mohla by som niekedy prísť kuknúť na tie plienočky? 😲
@ajkaslniecko jasne🙂
Ahoj, ja som KNM, ale ešte len polmaly zostavujem plienočky. Ja som si kúpila aj BL, tak uvidíme aké budú, zatial len na skúšku lebo každému vyhovuje niečo iné. Kupovala som ich priamo od výrobcu, na tej stránke má aj tel. číslo tak som mu volala a dohodla sa na osobnom odbere lebo som si ich tiež chcela najskôr pozrieť.
ja som sice zo ziliny, latkujeme od narodenia, mam doma vselico, kapsove: Bum Genius, Gro Via, Tots bots, Anavy, Happy Heines, Swadlebees, Baby Beehinds, Baby Idea, Weenotion... vselijake vkladacky... BL nie su moc chvalene v diskusii, su modernejsie a savejsie znacky, radsej jednu plienku drahsiu a lepsiu ako dve o nicom... 🙂 keby nieco, kludne sa pytaj 🙂