Kýblik na kúpanie

sekanka
20. mar 2012

Do akého veku sa dá použiť kýblik na kúpanie? Alebo do akej veľkosti bábätka? Zvažujem, že kúpim, malý má teraz tri mesiac. Oplatí sa mi to ešte?

lenok
20. mar 2012

Ja som ho pouzivala od narodenia, mne to velmi vyhovovalo, nakolko mame len sprchovy kut ,vanicku plnu vody som nevladala nosit 😝 My sme ho pouzivali do 9 mesiaca, ale asi zavisi, od velkosti babatka 😉 Bolo to perfektne, fakt si to neviem vynachvalit, malej sa v nom velmi pacilo 😉 Nikdy mi v nom neplakala 🙂

jerryjanka
20. mar 2012

no my sme ho používali do asi pol roka, potom mi z neho malá vyskakovala takže sa nedalo už 😀

ajca123
20. mar 2012

@sekanka kúpila som a ani jedno babo mi tam nechcelo sa kúpať.

sekanka
autor
20. mar 2012

@ajca123 keď môjmu sa zasa vo vaničke nejak nepáči :(

sekanka
autor
20. mar 2012

@lenok ďakujem 🙂 a koľko vážila malá keď mala 9 mesiacov? môj má tri mesiace a váži už cez 6kg

dazdovka
20. mar 2012

@sekanka nase babo bude mat 3 mesiace, kupanie vo vedierku zboznuje, aj my ju pri tom vzdy obdivujeme. Je velka, ma cez 7kg a nosime obleco velkosti 68 a dufam, ze v nom (vo vedierku) vydrzi este minimalne do 6 mesiacov. Ako zmesti sa, len šaškuje, strasne rada čliape rukami a vyšpliechava vodu von, musime mat igelitovy obrus pod nim prestrety.

lenok
20. mar 2012

@sekanka 8 - 8,5kg? 😕 tak nejak... nemas si od koho vedierko pozicat na skusku? Aby si nekupovala zbytocnost...

lillah
20. mar 2012

Kyblik som sice nemala ale ak tvoje babo nechce byt v klasickej detskej vanicke skus vyskusat take tie "vandliky" na pradlo. Je to obldznikoveho tvaru. Mensie ako vanicka ale zase sa mi to zda byt lepsie ako kyblik. Ked sme u svokry tak v tom kupem deti... ma len sprchovy kut a moja mala sa boji sprchy. Kupila som to v domacich potrebach asi za 1e 😀

ajca123
20. mar 2012

@sekanka môj treti sa rad kúpe v umyvadle 🙂

zirka
20. mar 2012

moja dvojrocna dcerka sa v nom z casu na cas s radostou okupe :D

jezibosorka
20. mar 2012

my sme mali aj prebalovaci a kupaci pult, ked sme droca kupavali asi do cca 2 mesiacov, potom uz vo vedierku, velmi sa nam osvedcilo, kupavali sme ho v nom do cca7 mesiaca,, teraz sme kupili vatsie, lebo uz poriadne vyrastol,, ale urcite mozem odporucit, keby som bola tehu zase pult by som uz nekupovala,,, vedierko je super, lebo babetko je v nom ponorene cele, takze sa necikutka a je mu prijemne teplucko, treba si najst svoj styl a sposob kupania a je to hracka 😉 😉
@sekanka

bamb27
20. mar 2012

u nas vedierko tiez ze fajn, nemalo chybu,, boli sme v nom do cca 8 mesiacov, potom sa sice este zmestil, no zacal vyliezat von,, tak sme sli rovno do vane, lebo v malej vanicke hysakyyy,,, inak su rozne znacky a velkosti vedierok,,, my mame shantalu,

lenok
20. mar 2012

@lillah @sekanka no, presne... teraz uz mame "vandlik" 😀 okruhly s uskami 😉 vysoky do pol mojich lytok a je to veeelmi fajn 😉

sekanka
autor
20. mar 2012

@sekanka ďakujem za rady 🙂 veľmi ste mi pomohli. predsa si len kýblik kúpim, ak nebude dobrý, tak nechám pre druhé bábo alebo ho predám 🙂

lenok
20. mar 2012

@sekanka ja som ho nechala... ze pre druhe 😉 ale brasko ma predbehol, tak budu dedit 😉 a ak nie, tak bude mamine na umyvanie uhoriek 😀 😀 😀 A skus aj taketo nieco 😉 http://www.kinekus.sk/drez-uh-65x47x25cm/produk... Mame my, len neviem, ci taketo rozmery 😉

ivett1
20. mar 2012

vedierko na kúpanie zbožňoval môj synček...od malého malička...sedel si tam vždy ako malý kráľ a vykrikoval a neskôr sa nadnášal a špekuloval...bol by tam hádam ešte aj dodnes, len akosi sa tam už nevmestí😀...ja som sa neriadila mierami, používala som ho dovtedy, dokiaľ sa mi z neho nezačal sám šplhať von🙂...

hirjak
21. mar 2012

téma bola zamknutá z dôvodu duplicity