Kvalitná odsávačka mlieka

nataliia_11
9. aug 2024

Ahojte) v novembri ma čaká pôrod tak sa začínam pomaličky pripravovať😄
Chcem sa opýtať na odsávačky mlieka, lebo už mám guláš z toho🫣 zatiaľ mám vybrané 3 odsávačky a neviem sa rozhodnúť že ktorá by bola lepšia:
1. Medela swing flex za 129€
2. Canpol babies hands free za cca 65€
3. Phillips Avent premium scf 396/31 za 165€

Najradšej by som bola kebyže je to hands free odsávačka ale tých som veľa nenašla, resp. našla ale za udrete ceny🫠
Zatiaľ mojim favoritom je Phillips Avent ale neviem či sa oplatí za tie peniaze.
Používa niekto tieto odsávačky? Ste spokojní s nimi? Respektíve som otvorená aj iným výrobkom ak viete niečo poradit.
Dakujem🥰

really8
9. aug 2024

@nataliia_11 ako vies ze ti budu treba?

saxana000
9. aug 2024

Ja by som na tvojom mieste pripravila len nejaku jednoduchu aby bola doma v pripade potreby.mozno ju pouzijes raz mozno 2x mozno vobec..potom v pripade potreby lahko objednas dokupis lepsiu vykonnejsiu.. ale to je len moj nazor..mam canpol elektricku ale klasicku na jedno prso co sice treba drzat.ale.ja som spokojna.za 5 minut mam vybavene sedi mi s flaskami lahko sa cisti nastavutelna rychlost aj intenzita.

nataliia_11
autor
9. aug 2024

@really8 chystám sa kojit a veľmi dúfam že sa mi to podarí. Potom po pôrode nechcem v rýchlosti zháňať odsávačku, chcem ju mať už počas pobytu v pôrodnici… viem že v nemocnici vedia požičať odsávačku ale to odmietam, mám známu ktorá schytala z nemocničnej odsavacky infekciu a nakoniec kvôli tomu aj musela prestať kojiť.

nataliia_11
autor
9. aug 2024

@saxana000 vieš napísať aký presne model to je? Tie čo sú canpol hands free tak som počula že celkom zle sa uzatvára nádobka

really8
9. aug 2024

@nataliia_11 aj ja som sa chystala😀 nie je to mala investicia. Uplne zbytocne vyhodene peniaze aktualne

saxana000
9. aug 2024

@nataliia_11 easy start.. ale ak ti mozem poradit.do.porodnice si zober jednoznacne manualnu.lebo.to ako sa prsia.naleju za.par hodin je brutal to ti lepsie a menej bolestivo vytiahne manualna doma uz je lepsia elektricka.ale to je len moj postreh pri dvoch detoch.

vkatush
10. aug 2024

Ja mám aventku, bola som veľmi spokojná, to nastavenie rýchlosti intenzity bolo super.
Ale využívala som len mesiac a musela som prejsť na umelé (komplikácie a aj osobné rozhodnutie). Odvtedy len stojí v skrini.

A manžel ju bol kúpiť, kým som bola v pôrodnici a bolo mi treba dopomôcť s kojením. Dopredu by som nekupovala, len si vybrala, akú chceš. V dnešnej dobe kúpiš hneď v kamennej alebo ti príde kuriérom na druhý tretí deň.

princezpuss
13. aug 2024

Mam Philips, kupili sme ju v akcii za asi 47€ a som mega spokojna, mala som predtym rucnu philips ale to mi ani kvapka mlieka nevysla z prsnika 😅