Ahoj ja viem, že je ešte len koniec leta, ale rada by som sa poradila ohľadom zimnej bundy. Zatiaľ som natrafila na také, že bola síce hrubá a teplá, ale bola v nej ako snehuliak a nevedela sa hýbať 🤷♀️ Viete poradiť niečo kvalitné, teplučké a pohodlné na nosenie? Niečo v rámci finančného rozpočtu na materskej 😅a nech to aj nejak vyzerá. Alebo radšej skúsiť overal? Vďakaaaaa
@miska_mysicka overal dobre vyzerá, ale je neprakticky. Podľa mna lepšia voľba je bundy a oteplovaky, ideál take, ktoré sa dajú prepojiť, alebo má bundy snehový pas. Ja som mala rada technické bundy so stĺpcom aspoň 10000. Alpine Pro mali pekný detsky program
...v exisporte maju Etirel kupis aj overal aj vetrovku a oteplovaky zvlast, nie su extra hrube, dieta sa moze normalne hybat, napriek tomu teple a nepremokave, nepremoknu ani v ozaj mokrom snehu, vzdy ked sme vonku s bratrancami kt. maju oteplovaky z Lidla tak su po hodine hrania na snehu premoceni a moje deti suche. Oteplovaky z lidla teda nie, vetrovka tak nevadi.
Dakujeeeem ❤️
@miska_mysicka tak my mame vzdy oboje, aj troje takze tazko povedat, co je v rozpocte materskej... nosime funkcne bundy - reima, didriksons, pompdelux, enfant, potom imidzovky ako bubbe, next, zaru... Reimu mavame napriklad paperovu, je lahucka a pritom tepla, ale teda ci je to v rozpocte neviem. Ja kupujem vzdy na konci sezony s 50% zlavou na tu dalsiu...tak to potom taka drama nie je.