Kvalitná detská obuv pre 16 mesačného syna

5. sep 2021

Ahojte, viete mi poradit kvalitnu detsku obuv, co ma financne nezruinuje? Okrem BF. V tym mi syn (16m) absolutne nevie chodit 🤷‍♀️
Akonahle mu dam tenisky adidas tak chodi pekne. V BF smatle.
Ale je tolko znaciek, ktore su urcite kvalitnejsie ako adidas 😅

andrea_prestastna
5. sep 2021

Mozno mams zlu bf, treba pozret aj ci mu pasuje dany tvar bf boty, moj nosi od zaciatku bf a nesmatle tak ako mnoho inych treba sa poradit zmerat nozku pozret ktora topanka jej pasuje, ak nechces bf chod mu kupit co chces aj tak o rok musis kupit dalsie kedze rastie

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea_prestastna
5. sep 2021

@beata_k no ja mam pre syna celorocky co nosi na jesen a na jar, v zime mam snehule a v lete jedny gumaky a platenky inak je bosy noha mu rastie vzdy po lete som si vsimla ale kupujem mu s nadmerkom taky co znesie cize cca 1cm

ladyvi
5. sep 2021

Nam celkom sadla znacka bartek, elefanten. V deichmane na tu znacku zvyknu mat dobre akcie. Ale je to skor o stasti, maju malo modelov z tej znacky ale zvyknu mat aj 50% zlavu.

autor
5. sep 2021

Ja som mala tych BF znaciek viac. Nula bodov 🤷‍♀️
Proste mu to asi nesedi. Nechcem to silit 🙂
Vidim ako sa mu dobre chodi v teniskach klasickych. Na jesen som kupila geox a na zimu superfit. Ale mozno mi tu poradia aj ine znacky, ktore su kvalitne

ja_mama
5. sep 2021

Tak u nas to zatial vyhrala Protetika - aj bf od nich aj "obycajne" a Rak 🙂 len treba dat pozor na rozmery topanocky, kazda znacka aj typ ma rozmer iny...adidasky sa mi zdali neohybne ked sme skusali, ale asi zalezi aky to je model

autor
5. sep 2021

@ja_mama ano protetika klasiku mal sandalky a dobre sa mu chodilo. Len vsetko to ma tu klenbu. A to ma odradza. Adidas klenbu nemaju. Proste u mna schyza jak svet. Chcem pre neho kvalitne topanky. Ak by boli za dobru cenu tak super to by bol bonus 😅

zuvelyn
5. sep 2021

Tak ja som dostala jedny adidasy do daru a za mna teda maximálna nevhodná obuv pre tak malé dieťa a určite nie kvalitná, stojí v skrini. Treba s ním ísť do obuvi a skúšať, mne sa naviac osvedčili RAK a DDstep (16meaiacov ma tiež), chcela by som vyskúšať aj BF uz jesenné topánky, zas nie sú az tak drahé, dieta nepotrebuje 5parov a 30-50 eur zas nie je az tak dramatický rozpočet (nepoviem ze sa mi nekruti toho hlava, ale naprikald radšej dam za topánky ako za čiapočky elodie details a podobné kraviny ktoré moze mat aj o 2/3 lacnejšie)

simca06022011
5. sep 2021

protetika jednoznacne a tomu podobne, cizmy mala mala napr od malicka superfit, potom podobne strihy mala aj ina znacka ale uz sa nepamatam:D ODchodili v tom tisice deti, aj moja dcera napr. a v tom ze to ma klenbu problem ja nic nevidim (nechcem tu rozputat temu bf, je to moj nazor, vzdy poezram ako mi v tom dieta chodi, ci je to pohodlne, bezpecne, lahke.. ). Typy ako adidas, ani nemaju topanky, to su tenisky... a tie male topanocky-tenisky so suchymi zipsami su strasne tvrde a tazke. Od adidasu sme mali nieco ako "capacky s podrazku" kozene, ale to bolo strasne davno, moja mala ich zdedila po bratovi :D

zuvelyn
5. sep 2021

Neviem uz upraviť príspevok, ja idem skúsiť objednať tieto teraz, škoda ze ich neviem nikde v KE nájsť na predajni 😔https://www.topanocky.eu/detska-obuv/celorocna-...

dzejsik
5. sep 2021

Protetiku kupis aj s klenbou aj bez 🙂

elementissa
5. sep 2021

Autorka a čo ti vadí na klenbe? Že úbohé dieťa bude mať vytvarovanú klenbu? Moja svokra si tiež myslela, ze veď ortopedické netreba- manžel má úplne ploché nohy, ešte nemá ani 30, ale veľmi výrazne problémy s kĺbami, obstreky, rehabilitácie, možno bude musieť ísť na operáciu. Lepšie pre tvoje dieťa tak, však? Čo po tom, že bude mať zdravotné problémy na celý život, teraz sú moderné ploché topánky, dáke sektárske mamičky povedali, že iba BF sa ráta (najmä na betóne, to je fantázia pre kĺby), tak ty nekúpiš svojmu dieťaťu predsa dáke trápne ortopedické. Treba byť moderný. Na zdraví až tak nezáleží. Tak? 😉🤭🤭 A teraz mimo sarkazmus, odporúčam Protetiky

autor
5. sep 2021

@elementissa dakujem. Dufam, ze si sa vyventilovala. To je pre teba problem komunikovat slusne a inteligentne?

ja_mama
5. sep 2021

Ja tiez v tej klenbe nevidim taky problem, hlavne aby v nich pekne chodil..je to take makucke nie ako ozajstne ortopedicke topanky a zas nenosi ich cely den, pripadne aj strieda s inymi topanockami. Ale tak ja tiez nie som daky extremista v tomto, ze vyslovene barefoot alebo tak 😀 Tie Raky co mame su ale klenby tusim, a bf protetika klenbu nema tiez.

ja_mama
5. sep 2021

* malo tam byt ze Raky su tusim bez klenby

autor
5. sep 2021

@ja_mama ved jasne ja rozumiem ale ty si to napisala normalne. Akoze nechapem, preco ma niekto potrebu vzdy niekoho zhodit, len aby sam vynikol 🤷‍♀️
Chcela som len radu. Ako ano, MK sa hemzi dokonalymi matkami. Som zabudla 😂

ja_mama
5. sep 2021

Tu si asi nic netreba brat osobne 😀 kazdy ma zrejme svoje skusenosti, ale jasne vsetko sa da napisat pekne a nie hned utocne...nic si z toho nerob 😉 preto mame aj my tolko druhov topanok, ze som sa sama z toho nevedela vysomarit co je lepsie, takze sem tam kupim obyc protetiku a sem tam bf a doma a v lete ked sa da chodi mala bosa 😀

zuvelyn
5. sep 2021

@elementissa ale no 🙂.... ja som bola velmi dlho proti BF lebo tiez mi to prislo len ako taky vykrik do tmy z urcitej skupiny mamiciek, ale ono to ma nieco do seba, a ano aj na tom betone 🙂 Kazdemu vyhovuje nieco ine, syn najradsej chodi bosi aj po trave doma na zahrade, na ulicu ho uz tak ale samozrejme nepustim. Mimochodom az som si musela "guglit" co to ta klenba vlastne je, hanba mi :D

andrea_prestastna
6. sep 2021

@elementissa plocha noha? Treba navstivit fyzioterapeuta a ten vam vysvetli ze ma ochabnute svalstvo to nejde o BF a neBF, ortoped da rovno vlozku a hotovo, ja vidim na mnohich detoch v rodine kto mal orto boty na mieru a ake maju teraz nohy akto mal bf boty ako teraz maju klenby a kolienka,,,, netreba sa hrat na modernu mamicku staci poznat zkaklady fyzio a to je vsetko

autor
7. sep 2021

Ahojte, este sa spytam na znacku Wanda. Poznate? Kvalitna znacka? 🙏
Dakujem 🙂

nika3136
7. sep 2021

@elementissa
To, ze ma tvoj manzel ploche nohy a to, ze bude mat skrz take topanky dieta vytvarovanu klenbu, je o nevedomosti a rovnako hlupe ako to, ze takto dosiahnes tehlicky na bruchu

autor
7. sep 2021

@nika3136 😂😂😂😂😂🙏🙏🙏🙏🙏

nykkushka
7. sep 2021

@elementissa prepáč, nejde mi nereagovať. Naš malý ma problémy s nozkami (nie je postihnutý ani nič podobné, len jednoducho pravé chodidlo vtáča dovnútra) a na to nam fyzioterapeutka, ortoped a pani v protetike vyslovene zakázali nosiť BF a topanky s klenbou, takže ani náš nenosí s klenbou a neuveríš, ploché nohy nemá, pekne sa mu robí klenba🤷‍♀️🤔. A taktiež sa mu lepšie chodí v pevnej podrážke, teraz ma Adidas a neplánujem to meniť. Keďže výroba topánok na mieru trvá už 3mesiace!!! a to čakáme na letné sandalky 🤷‍♀️

nykkushka
7. sep 2021

Autorka nám sa osvedčili Rak topánočky, tie už stihol vynosit dvoje...

autor
7. sep 2021

@nykkushka rak som mala aj pri starsom 🤔
Aj teraz som drobcovi objednala RAK papucky.
Ale rak maju klenbu, nie?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ja_mama
8. sep 2021

Tie tenisky Rak co mame my maju mozno trooosicku tvarovanu tu vlozku...tak to ale mavaju podla mna aj klasicke topanky akejkolvek beznej znacky vratane tych adidasov

ja_mama
8. sep 2021

Este mi inak napadlo, jedny topanocky sme mali znacky Froddo, tie boli uzasne len ta cena je strasna...

ja_mama
8. sep 2021

@beata_k a ake topanocky kupujete? Lebo ja tiez nepoznam vsetkym tymto podmienkam vyhovujuce - mozno v kategorii 60eur plus?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz