Ahojte prosím vás rozumie sa niekto do kvalitnej detskej obuvi? Prosím vás vysvetlite mi niekto ako sa tie topánky rozdeľujú Barefoot alternativa to sú aké? Protetika? Dd step ? Frodo kde ich zaradiť? Ďakujem
@deni9 este som zabudla aj protetika ma barefoot ale aj obycajne topanky. Ak by ste chceli na fb ke voac skupin, kde vedia poradit aj s vyberom topanol - Barefoot bazar a poradenstvo, stastne nozky, nozickovo 🙂
@zapalkazapalkova potrebujem na úzku a chudu nozku...ako rozpoznať že ide o kvalitne? Mam doma zimne dd step ale nezdaju sa mi OK prídu mi nestabilne
@deni9 najlepsie je ist do speci bf obchodu, kde pomeraju a poradia urcite znacky kt su dobre. Ak je to dd step ale nie je to bf rada, tak neviem. Alebo ked do fb skupiny napisete rozmery a date fotk, tak vam urcite lepsie poradia speci poradkyne 🙂. Na stranke stastne nozky je clanok aj viedo ako odmerat nohy. A su tam aj znacky kt sedia na kt typy noh aj s priehlavkom. Lebo sa berie do uvahy sirka nohy, pata, clenok aj prihlavok.
Ale napr na uzku nohu su fili, afhenazan, protetika
@deni9 na úzku nozku sú super geox. Za veľmi kvalitné kožené topánky považujem zn. Superfit. Dcérka má tiez veľmi úzku nozku.
Nedám dopustiť aj na zn.ugg.
To sú značky topánok, ktorým som ostala verná po vyskúšani rôznych topánok (vrátane bf)
Najlepšie v nich chodí. 100% je noha v suchu a v teple. Klenbu ma ukazkovu.
Bf obchadzam co najdalej.
@deni9 Barefoot topánky sú také, jt splnaju všetky podmienky (nulovy drop-rovnako vysoke vpredu aj vzadu, tenka ohybna podrazka, ohybne do kazdej strany, dostatocny pristor na nohy, lahke), alternativa nesplna vsetky podmienky ( napr Demar mamut maju maly drop). Dd step ma rady aj barefoot (bf) 063,070 a este jednu. Froddo ma tiez radu bf (barefoot a flexible) napr, ale taktiez vyrabaju "bezne" topanky