Kupovali ste ručne šitý set do postieľky?

16. sep 2021

Ahojte zienky prosím vás kupovali ste ručne šitý set do postieľky? Hniezdo, zavinovacka, vrkoč, deka… neviem kde by som to mohla popozerať a hlavne aby si za to nepýtali neviem koľko. Ďakujem Vám veľmi pekne 😊

barbina42
16. sep 2021

Ja som si objednávala z tejto stránky https://kadesign.site/ponuka-doplnkov-pre-babatko/ je to ručne vyrobené na Slovensku , šikovná baba to šije mam už od nej overal na zimu a úplne super kvalita. Doporučujem 🙂

dzejsik
16. sep 2021

pozri dnes v Dr. Max eshop, neviem ci je to chyba v systeme, ale hniezda, mantimely, obliecky po 7,30 bavlnene a pekne .. tak ak sa ti pacia, kym opravia cenu 😁

silvusias
16. sep 2021

Skús Sashe, tam sú pekné, no viem, že jedna mamička na FB má stránku a šije takéto veci. Volá sa kulíšek sa mi zdá 🙂

petamich
16. sep 2021

mne sila pani na FB hniezdockovo_ a podla mna za velmi dobru cenu 🙂 pripadne pozri na jukki.sk ale to nie je rucne site, cena velmi priazniva

marpel
16. sep 2021

@petamich a ako si spokojná? Ja by som si chcela u nich (hniezdockovo_) ušiť set, zatiaľ som mala dosť času to riešiť, ale už sa mi to kráti, tak by som sa mala rozhodnúť. 🙈😂

bluemoon24
16. sep 2021

www.teorya.sk - tady budu objednávat já 🙂

petamich
16. sep 2021

@marpel ja som velmi spokojna - slecna/pani mi sila hniezdocko a zavinovacku - podla priania, zladila farby (mala som kupeny mantinel a deku z ineho obchodu a chcela som nech to ladi 🤪), usite velmi dobre a cena bola podla mna fajn 🙂 ma neuveritelny vyber latok a vzorov atd.