Maminky, ktore mate skusenosti s nocnikmi - ma vyznam kupovat hrajuci nocnik? Motivuje to viac dietatko? Alebo je to podla vas len nejaky zbytocny vystrelok a nocnik jak nocnik?
Napiste svoje skusenosti a rady. Dakujem.
nocnik je na h**no ne na hrani 😝
aponchie 😀
marek ma aj taky aj taky,no najradsej chodi na klasicky a do toho hracieho kazdu chvilu nakvapka caj a ja letim ze tam nieco spravil a on sa potom rehoce ze ma prekabatil 😀 - naucili ho to bratia 😀 /ako mamu dostat do blazinca/ 😀
no já teda ještě zkušenosti s nočníkem nemám, ale určitě koupíme obyč. taky jsem slyšela, že se toho děti leknou a pak se jim nechce čůrat, jo a prej stačí kapka - jak píše miriam a už to hraje, takže se to pak musí umýt a dokonale vysušit 🙄
jééé jani - koukám taky Dominik tak čau 🙂
je to jedno, nechodi ani na jeden
no mi jsme iniciativne koupili hrajici malek budemit 9 mesicu a kdyz jsem ho tam jen tak zkusila posadt tak mi propadl az dovnitr 😀 je jakejsi velkej ....
My máme ešte po prvom synovi priesvitný - super vec, bola som s ním spokojná, nikdy som nemusela straršieho syna dvíhať a pozerať či tam už niečo je, vždy to bolo pekne vidieť 😉
aj my mame klasicky 🙂 viem si predstavit toho mojho, ako by tam kazdu chvilu nieco kvapkal.. bola by to pre neho strasna sranda 😠
presne ako pise titkovamiriam 😉
já jsem pro klasický, nevím proč by mi měl nočník hrát 🙂
Nikol_79:
to je takový divný, néé, pak to opticky vypadá, že máš h...o na koberci třeba... 😀 😀 😀
Ale je fakt, že to musí bejt praktický 😝 😀 😀
baby, dakujem za vase nazory. Bola som presvedcena o tom hrajucom, ze ho to bude viac lakat tam cikat, ale asi mate pravdu - jednak zlaknutie a jednak kvapkanie vsetkeho mozneho.
A co tvar? zalezi na tom, ci korytnacka, auticko, alebo klasika? Aj co sa tyka stability aj z pohladu deti...
ahoj, ja sa pripájam k názoru, že radšej nehrajúci a to aj z dôvodu, že ak si dieťatko zvykne, že za cikanie mu hrá hudba, čo mu bude hrať, keď pôjde na záchod? 😉
a tiež som kúpila malému obyčajný zeleno-priesvitný. ešte tam síce nič nespravil, ale príde mi to praktické ako písala nikol.
a jedna rada, ktorú som dostala aj od iných mamičiek chlapcov. pre chalana kúpiť nočník s vyšším predkom. lebo keď sa neustriehne pipík, ciká sa kade-tade. 😉
my sme kúpili obyčajný, žiadne zvieratko. na jednom takom zvieratkovom sedel a furt sa nakláňal dopredu, aby si obzrel hlavu toho zvieratka až chúďa prepadol a narazil si pusu. toľko moje skúsenosti.
Mi měli pro malého nočník za 1500korun byl moc pěkny ale malemu se nelíbil začal chodit na starý který přinesla tchyně s půdy...
Nehrajúci... je to zbytočné... dieťa sa na ňom skôr čúrať nenaučí, skôr ho to môže vyľakať 😅
v zivote by som nevyhodila 1500 korun za nocnik.. 😝
my mame obycajny z IKEA - za 50 korun (alebo tak nejak)
a suhlas s bihan
ahojte Bihan , neukamenuj ma, moj zboznoval ten hrajuci, a dost dlho 🙂
Erika, neboj, žiadne kamene lietať nebudú 😀 "môj" malý v Škótsku ho mal tiež...s nácvikom na nočník začali skoro v 3r, tak sa mu to hranie páčilo, ale som presvedčená, že je to len ďalší ťah ako z rodičov vytiahnúť prachy 😉
co většinou čtu, tak maminky z něj nadšený nejsou, prý se děti leknou a pak už na něj nechtěj, my máme normální 😉