Nasla som z druhej ruky monitor dychu a váham či si ho zabostaram,noví mi jebhbytocne kupovať,a pani býva kúsok odomna,lenže kupovala ho 3 roky do zadu a nevie záruku:/ čítala som že monitor sa neodporúča používať po dátume spotreby,ja dieťatko čakám až v januári.aky máte názor? Kúpili by ste ho alebo radsej si dať cez poisťovňu preplatiť?
@mimuska328 áno, dá sa aj niekde z nemocnice požičať. Nám sa ten požičaný spúšťal strašne neskoro po vybratí z postieľky. V nemocnici nám povedali,že ho máme na vlastné náklady poslať na preciachovanie do BA. Pri dcére som kúpila z druhej ruky a išiel ako hodinky
Mala som a nikdy viac. po 4 mesiacoch začal v noci robiť falošné poplachy a väčší strach som nezažila.. Hneď sme objednávali nový z alzy
@13uzivatelka11 aký prosím máte?a boli ste spokojní?
Podla mna monitor z druhej ruky nie je problem, je potrebne ho nakalibrovat. Ved v nemocnici ten monitor tiez nema iba jedno dieta, pouzivaju rovnake roky 🤷🏼♀️ Trosku mi nie je jasne, ze co je “datum spotreby” monitoru dychu 🙈
@milanemila tiez nechapem. Z nemocnice po xy ludoch a rokoch je dobry,ale z druhej ruky po jednej majitelke nie. Ja mam jeden 9r,teraz mi ho kamoska vratila. Funguje bezproblemov. A ked tak treba dat kalibrovat,ak sa boji
Monitor mozes, ale mala by si si kupit novu platnu. Ta sa odporuca vymenit po 2-3 rokoch od prveho pouzitia, treba pozriet manual. Monitory dychu sa nekalibruju, nie je to meraci pristroj!
@veraaq ja som mala potom babysense a páčil sa mi oveľa viac ako nanny.. Ale bolo to 4 roky dozadu
Ja som zvazovala ci dat nas monitor na bazar -> rozhodla som sa ho demontovat a nedat. Toto fakt zdruhej ruky nie,chces predsa 100% funkcnost a istotu
Kupovala som cisto novy, ale keby nechcem novy a mam si vybrat medzi z nemocnice alebo z druhej ruky na bazosi, tak radsej z druhej ruky ako taky co sa uz 10 - 20 krat pozical, lebo ten z druhej ruky urcite nebude tolko pouzivany co z nemocnice.
Rodiny co maju vacsie deti, im mozu chodit do postielky a stupat na to, skakat a nemusi to mat potom taku citlivost dychu.
Monitory dychu by sa tuším mali používať dva roky, a potom by sa mali dať znova nakalibrovať, aby fungovali správne.
@veraaq ja som kúpila nový aj keď som mala možnosť z rodiny podedit ale nechcela som.. a od cudzej osoby by som už vobec nekupovala keď nevieš ako s ním zaobchádzala atď. Dá sa cez poisťovnu aj preplatiť aj poziciat v nemocnici pripadne poisťovne takisto požičajú. Do toho by som skôr išla už keď tak