Kupila som si angelsound a nefunguje

24. dec 2022

Viete mi poradit ako ho nadstaviť? Baterku som zapojila. Zapnem svieti aj počujem v sluchadkach že sa zapne a viac nič nepočujem ani svoje srdce proste nič. Je problem v angelsound alebo som nieco zle spravila?

stellarstar
24. dec 2022

Pravdepodobne ty s nim nemanipulujes tak ako treba, návod si citala?

mondolina
24. dec 2022

nie je tam nastavenie hlasitosti?

autor
24. dec 2022

@stellarstar zapojila som baterku, pouzila gel, zapla som nič iné sa s tým ani robiť neda 🤷🏽‍♀️

autor
24. dec 2022

@mondolina tam sa to aj zapina a dala som na maximum a nic

stellarstar
24. dec 2022

Tak ale s ním musíš ísť kúsok po kúsku aby si nasla plod a srdce to nie tak že len zapnem a dám na bruško

autor
24. dec 2022

@stellarstar no to nejde o to ze neviem naist plod ja nepocujem ani svoje srdce. Iba to sumi ako ked som to zapala a nic ziadna zmena

stellarstar
24. dec 2022

Tvoje srdce predsa nie je v brušku ale hore v hrudi, ( jedine pulzovanie ) v kolkatom TT si?

autor
24. dec 2022

@stellarstar toto ako vážne? Ja neviem ale nie som retardovaná. Viem kde mam srdce a vies ze sa to neda priložiť len na brusko? 🙏🏽 Boze niekedy mi pride ze si niekto mysli ze clovek je retardovany.
Chcela som poradit ci treba spravit nieco ine aby to fungovalo alebo je pristroj pravdepodobne poškodeny.

Viem že srdiečko treba hladat a nie len nan čakať.
Viem kde mam srdce.
🙏🏽🙏🏽

stellarstar
24. dec 2022

Keby si vedela tak sa nepýtaš keď nejde tak bud niečo robíš ty zle alebo ho máš defektny.

autor
24. dec 2022

@stellarstar ja som ta neurazila ani tak nenazvala len som napisala ze mam pocit ze niekto si mysli ze clovek je retardovany ked polozi nejaku otazku takze dost smutne ako sa vyjadruješ na cudziu osobu, ktorú nepoznáš. A očividne máš problem čítať s porozumenim.

stellarstar
24. dec 2022

Ja som nepisala že si retardovana ale bud s tým nevieš zaobchádzať alebo máš nejakú poruchu. To píšu aj v návode a si písala že si návod čítala

autor
24. dec 2022

@stellarstar prosim ta nadychni sa a vydychni pokaha to na ukludnenie očividne nič zle nerobim keďže žiadna ina rada neprišla čo robím. A teda neviem kde si vyčítala že neviem kde ma človek srdce to len niektore mate pocit že keď niekto položí otazku na modreho kona tak asi skončil len prve tri triedy zakladnej školy.

autor
24. dec 2022

@stellarstar moja zlata ja som si ten komentar precotala kym bol zmeneny napisala si jedine tak retardovana si ty. Tak sa zamysli ako sa spravas a vyjadrujes este aj takyto den.

stellarstar
24. dec 2022

Ja sa správam normálne ty nemusíš hneď nabrať vodu. Dostala si odpoveď tak už je na tebe co stým urobíš resp ktorú možnosť si vyberieš ✌️

stellarstar
24. dec 2022

Ja sa nadýchnuť a vydýchnuť nepotrebujem 🤣 som kľudná ako ešte nikdy 🤣 máš odpoveď tak sa ukludni 😉

autor
24. dec 2022

@stellarstar tak si vyberaj slova nabuduce akym tituluješ iné osoby.

elalala
24. dec 2022

Autorka mne sa stalo to isté, ja som kupovala na bazári a bola slabá baterka 🙂 kúpila som v tescu za 2 eurá novú🙂

autor
24. dec 2022

@stellarstar ked je podla teba normalne naoisat “jedine ty si retardovana” potom komentar zmeniť tak dakujem pekne v akej spoločnosti žijeme keď toto je ok. A teda moc si neporadila jedine si prišla rýpať.

autor
24. dec 2022

@elalala ja mam novy ale teda skusi kupit baterku zajtra na pumpe hadam budu mat a skusim este tak. Ked nie vratim. Ďakujem

elalala
24. dec 2022

Držím prsty 🙂 a zakomplexovanú pani predo mnou si nevšímaj, niekto si ani na sviatky nevie odpustiť 🙂

autor
24. dec 2022

@elalala ďakujem a pekne sviatky. Hej noekto potrebuje rypat a je jedno aky je den. 🤷🏽‍♀️

petradan2024
24. dec 2022

Tiež pomohla výmena baterky, potom uz išiel 🙂

autor
24. dec 2022

@petradan2024 ďakujem

majla87
24. dec 2022

Skus si dat sluchatka a poklepat po tom senzore bruskom prsta , ak to budes pocut, tak funguje. Ja som niekedy musela aj hlasitost davat nizsie-vyssie aby sa to nejak spustilo, tiez mi to robilo, ale vedela som to vzdy nastavit a to poklepanie bola skuska ci ide.

autor
24. dec 2022

@majla87 toto som skusala a nic tak asi skusim tu baterku vymeniť

stellarstar
24. dec 2022

Autorka neviem čo myslíš ale písala som ti ze bud máš nejaký defekt alebo s tým nevieš narábať nechápem čo treba ešte ďalej rýpať či svoje TT hormóny nevieš ovládať?
@elalala čo to má so sviatkami spoločné? 😅 veď som jej dala normálnu odpoveď 🤷‍♀️ a este niečo nie nie som zakomplexovana 😉

autor
24. dec 2022

@stellarstar reagujem na to ako si sa vyjadrila a nasledne zmenila komentar podla teba je normalne nazvat niekoho retardovanym a potom sa tvarit ze sa to nestalo? Smutné ze si nevies priznat chybu. Nie nemam problem obladat hormony ty sa nevieš spravat. Pekny zvysok dna a prosim nerraguj na tento prispevok ked nevies poradit a ked si nevies ani priznat co sa stalo.

autor
24. dec 2022

@stellarstar normalnu odpoved si dala ked si ju zmenila ale ten komentar tu bol!!

stellarstar
24. dec 2022

Nemám čo priznať odpoveď si dostala ostatné je na tebe nik teraz ku tebe behať nebude. Tak si vymaž tému keď sa ti niečo nezdá resp nepáči

autor
24. dec 2022

@stellarstar prosim ta uz stacilo. Odpoved som dostala od inych žien ja nepotrebujem aby niekto ku mne behal prosim pekne 🤦🏽‍♀️… skoda ze som ten koment neodfotila by si sa mala za co hanbit. Ale nemienim sa tu dotahovat pekne Vianoce a zamysli sa nad sebou do buducna. Ďakujem