Ahojte chcem sa poradit ci ste niekto od narodenia pouzivali kupel Johnson...citala som ze ho staci dat do vody a splni funkciu aj mydla aj samponu
...tiez som citala ze Johnson nie je velmi dobra pre novorodencov tak neviem...mamky radte lebo ja som uz z tych priprav na mimi trochu mimo realitu 😀
ja sa od kozmetiky Johnsons drzim co najdalej 😖 😠 😉
ja používam tento kupeľ od 2 mesiaca malej,a som s ním spokojná,teda:malá je s ním spokojná 😀 😀 😀 k tomu sa kupkame aj so sprchovým gélom tej istej "odrody"harmančekový b a doporučujem ho aj pre maminky,je suuupeeer
v NZ sa pouziva bezne pre novorodencov a aj nasho hned okupali v jonsone....a tak aj ja som kupila a je krasne vonavucky...ten fialovy myslim...a nemame ziadny problem..... 😉
ja v tom kupem od narodenia, pouzivali to v porodnici a mala bola okej tak som si povedala ze to skusim. po kupili aj natieram mlieckom Johnsons a vsetko je ok ziadne problemy
aj my pouzivame johnson od narodenia.
ale niekedy kupeme so samponom, niekedy len cista voda..
marhulka, ono takmer na vsetky najdes pozitivne aj negativne ohlasy. V porodnici sa tato kozmetika pouzivala tiez, ale ja som sa jej prve tyzdne vyhybala, teraz som skusila a v pohode, ziadna reakcia. Ono ti dietatko moze zareagovat na ktorukolvek znacku
dakujem vam babky moje....zda sa ze ozaj budem musiet vyskusat par znaciek aby som sa rozhodla 🙂
tusim vyskusam aj ja 🙂 no zatial mame nineu sampon a bath 🙂
ja pouzivam pre maleho tiez tuto kozmetiku od narodenie a musim povedat, ze som s nou spokojna. Pouzivali sme tu fialovu a teraz mame zelenu s olivovych vytazkov. V nemocnici tiez pouzivali tuo kozmetiku. Treba len vyskusat a ak by mala z toho alergiu treba zmenit.
u ns v porodnici tiez pouzivaju Johnson, co je aj sampon a mydielko a kedy to nebolo dobre pre novorodencov, pochybuejm ze by ich v tom kupali, ale je to asi len vec nazoru, 😉
ja malej pri kupani robim mix aj niveu a aj johnson a ziadne problemy sme nemali a ani nemame, len sa tesi ze kolo peny ma vo vanicke 😀
ja Johnson používam od narodenia bábätka a zatial som s tým nemala žiaden problém. Aj keď šampón som začala používať až od 6.mes. Ale sme s touto značkou spokojní
aj my používame Johnson kúpanie aj telové mlieko od narodenia, tiež v pôrodnici túto kozmetiku používali, mne je ľúto aj vymeniť značku, lebo mi to strašne pripmína aký bol náš syn maličký uzlíček 🙂 tá vôňa ma vždy vráti k momentu, keď mi ho priniesli v pôrodnici v perinke takého malého a voňavého 😵
ahojte ,no mam nerobila dobre tato kozmetika, uz porodnici sa maly na 3 den vysipal 😠 komplet cervene male bodky, nasadili dithiaden a o 4 dni sme boli ok, tak od vtedy len det. mydlo bubi a olivovy olej a sme v pohode
my sme ho zacali pouzivat asi ked mala malá 5 mesiacov.. vsetko bolo ok, ale od isteho casu pozorujem alergiu na ruckach a nedavno som si vsimla, ze uz aj na chrbatiku.. potraviny to nebudu, radila som sa s lekarkou.. vyradili sme JOHNSON kupel a je to lepsie.. mali sme aj utierky Johnson a vyhodila sa jej cela dupka.. inak pouzivame Sebamed, ten je naozaj super..
marhulka,aj u syna aj u dcéry som používala aj používam túto značku kúpeľovej peny..asi tak od 2 mneiacov,dovtedy som len v čistej vode kúpala..nerobí nám problémy táto značka,aj keď sa hovorí,že vyvyoláva dosť alergií.. 😖
mydlo ani šampón netreba,to je pravda.. 😉