Zdravím, kde ste kupovali "bábätkovské" veci ako npr. postieľka, vanička, prebalovací pult prípadne výbava do postieľke atď..?
Je nejaký eshop/obchod kde nakúpim všetko alebo väčšinu?
Pozerám tieto veci ale nič mi to nehovorí kedže neviem ani sama čo chcem (nemám skúsenosti) a všetko mi príde rovnaké, líšia sa len ceny.
Rada by som si to obľahčila a všetko brala na jednom mieste z overeného obchodu. 🙂
Keď máte npr aj typ na konkrétne obchody kde ste vy toto kupovali, prosím napíšte, ďakujem 😊
ja som kupovala napr. len prebaľovaciu podložku v kamennej predajni, veľkú myslím 75x72 cm keďže sme nechceli klasicky rozmer 50x70 cm, pult ako taký ani komodu sme nekupovali, podložku mám položenú na pracovnom stole ktory sa nevyužíva ☺️ súpravu do postieľky som dávala robiť u jednej kočky, pretože som chcela kvalitnú ručnú prácu, nakoľko plánujeme mať viac detičiek a nechcela som žiadny šmejd… s postieľku a vaničkou neporadím, to máme od známych ako nové takže kupovať sme nemuseli… čo sa týka vecičiek tak z viacerých obchodov, podľa výpredajov a toho čo sa nám páči, zvyšok ako kamera, kočiar a pod. nás ešte len čaká ☺️
z druhej ruky .. su to veci co nemusis mat nove ,,
Ja odporucam obchod babyplace.ak , ten servis je top. Ta pani mi neskutocne pomohla. A kvalitne veci. Ja som kupovala dost neskoro a tym, ze to nemecky shop totalne dogabal, tak som riesila nahodne cez babyplace a vyriesila potom uz vsetko u nich. Iba prebalovak mam z ikea a postielku mam baby comfort. Vanicku odporucam z ikea.
Pozri si e-shopy aladdin, feedo, predeti, brendon. Majú širokú ponuku detskej výbavičky. Ak ti to nič nehovorí, zašla by som do kamennej predajne, ak si zo západného Slovenska, tak aladdin je v HC a predeti.sk v BA, TT. Tam ti všetko vysvetlia a ukážu.
@konikkon dakujem 😊 pozriem si to určite a áno máme to na par km tak tam aj pojdeme 😊
my máme jednu, je ľahká takže sa dá v pohode preniesť, čiže bude s nami v spálni a ked bude treba vieme si ju preniesť do ktorejkoľvek izby ☺️
ja som mala z ikei bocnu stenu dole a pri postely ..ale aj tak tam nikdy nespala .. bola somnou v postely -ale ja som bola single takze to problem nebol ... ak chces kojit je lepsie mat pri sebe .. ci uz ty v izbe alebo dieta pri tebe ak na um lepsie ucit hned spavat vedla-ale je to len moj nazor ... kup jenu a uvidis ako ti to pojed a podla toho bud dokupis alebo sa zariadis
vela veci z Brendonu a BabyTrend ale zrovna veci, ktore si spomenula sme dostali alebo som kupila pod rukou alebo ani nemala (napr. prebalovaci pult, jednak sme nan nemali miesto a po par mesiacoch sa aj tak prebaluje, kde sa "chyti"), vanicka je pre mna zbytocny plast, kupila som za 2€ na FB Market Place
a postielku len jednu v spalni
Na jednom mieste dom nikdy nenasla vsetko,co chcem a co sa mi paci.chod do obchodov a realne si to pozri
Postielku som objednávala z drevko.sk , matrac som nechala robiť na mieru. Chcela som vyssi a nie tie tenučke matrace co predávajú. Podľa mňa má mať dieťa kvalitný matrac od narodenia. Vaničku so stojanom, prebalovaci pult som kúpila u nás v miestnom obchode. Vlastne aj výbavu do postielky a oblečenie. Monitor dychu som nekupovala, ale zapoziciala na pol roka z našej nemocnice. Kolotoc, ohradka , hračky a veľa iných veci z Mallu
Vsetko z Ikea a som maximalne spokojna. Postielku sme kupovali tu najlacnejsiu ale je lepsia ako tie drahsie, Ale matrac sme kupili ten najdrahsi. Prebalovaci pult nemam... len nafukovaciu podlozku na jedalenskom stole, ktory je tiez z Ikea.😀
Postielku mame len jednu v spalni. Nekupovala by som dve. Ak budes chciet pdieta presunut do detskej, presunies s postielkou ale pravdepodobne bude u vas v spalni do 3-4 rokov a potom kupte normalnu dospelacku postel do detskej.
Skus pozriet aj predeti.sk alebo brendon. Ja som veci kupovala kade tade, ale v tychto obchodoch najdes vsetko. Postielku a prebalovaci pult sme kupovali IKEA a za mna super, chcela som nieco jednoduche biele. Len poradim, co mne bolo poradene, ze ked kupujes nejaky novy nabytok, tak ho zloz co najskor, nech “vypachne” od lepidiel a farieb atd, nech to babo nedycha. Veci do postielky a nejake doplnky som si dala sit tu https://instagram.com/beautiful___room?igshid=Y...
Oblecko hm, next, lindex, newbie ale aj v tescu maju pekne a kupovala som aj z druhej ruky, tie veci malilinke vyuzijes velmi kratko.
Mali sme dve, ale iba jedna bola zostavena. Druha bola darom. Mali sme ju v spalni, nikdy v ziadne just spat nechcel. Cize spava v nasej posteli
Kup taky, co vies pouzit potom ako nabytok. Lebo realne tak do 8 mes budes pouzivat prebalovak, potom to nelajznes z bezpecnostnych dovodov. Nakolko dieta sa velmi hybe a musis mat stale jednu ruku na nom. Ja som potom prebalovala na zemi. Ale mam to ako komodu na jeho veci doteraz
@kiki68 super 😊 ja som si myslela že aj dlhšie tak som bola viac ža tú väčšiu, no hlavne dá sa tá horná časť demontovať na oboch.
Keď to je tak krátko tak radšej budem pozerať skôr na dizajn ako na veľkosť pultu 😊 Dík 😊
Autorka: prebalovak by som uz druhykrat nekupovala. Mam obycajnu komodu, na ktorej som mala podlozku - to bol moj prebalovak. Prveho syna som tu prebalovala par mesuacov, druheho par tyzdnov, lebo sa metali a napikon sa mi lepsie prebalivali na posteli po sediacky
Vela veci z ikei - postielka, matrac, postelne pradlo vanicka, prebalovak- ale to bolo pred 15 rokmi. Bolo to relativbe lacne a super posluzilo 2 detom..