Ahojte ktory je najpresnejší bezdotykový diaľkový teplomer? Dakujem
daju sa objednat ortutové z aliexpresu. V číne ich výrobu nezakázali. Su pomerne lacné.
@vitez presne tak,napr ja včera, bolo mi zle, nemôžem prehltat , a digitálny teplomer mi nameral 36,2 ale sa mi to nezdalo lebo som mala zimnicu. Zobrala som klasický ortutovy a ten mi nameral 38,3 preto som sa necítila zle .mam angínu ako vyšitú.
Bezdotykove su na 2 veci... V nemocke ked som lezala tak malo jedno rano cele oddelenie teplotu 36,5 🤣🙈🤦♀️ pre dietatko je naj digitalny s flexi spickou do ritky a pre dispelakov ortutovy. Su najpresnejsie.
@kilimi Nemrhaj peniaze na bezdotykovy. Ked mas chore dieta potrebujes vediet presne aku ma teplotu, lebo je to velmi stresujuce a blby teplomer to urobi este horsie. Niekedy je ale tazke udrzat male dieta bez pohybu niekolko minut a tak tie ortutove tiez nie su idelne. Ja som volila kompromis. Mame Braun do ucha. Aj ked tiez nie vzdy uplne prsne ukazuje teplotu, je to rychle.
@andreatytler to som ani nevedela ze taky je do ucha
Mam bezdotykovy a ziadna slava, meria si ako chce😀
mám 2 bezdotykové,teda infra teplomery jeden vraj značkový kvalitný druhý lacný z aliexpressu. Ani jeden žiadna sláva,ked 2 posebe zmeriam teplotu na rovnakom mieste,vždy víde iný udaj. Ale ten lacnejší a ali je na tom o trochu lepšie. Infrateplomery boli primárne určené pre priemysel na rýchle a informatívne zistenie teploty. Na presnost merania má vplyv množstvo faktorov,ale teplota by sa mala merat na čiernom matnom povrchu-k niektorým sa dodávaju i meracie pružky-pre priemysel. Neviem akého mudrca napadlo tieto teplomery určit na zistovanie teploty tela.Napríklad presnost može ovplivnit i prudenie vzduchu,sálavé teplo . . .
@kilimi My mame tento.
https://teplomery-osobni.heureka.cz/braun-irt-6...
Maju aj bezdotykove, ale tento je dotykovy a treba ho dietatku dat do ucha. Detom sa to samozrejme nepaci a hlavne ked maju uz tak rok a viac tak sa velmi vzpieraju. Odporucam ho na to naucit. Kazdy den odmerat teplotu pravidelne ako ritual... mozes najskor sebe a potom jemu, proste take male divadielko. Po tyzdni mu to uz nebude vadit. Nas sa naucil na meranie teploty v jasliach, lebo tam vzdy pred vstupom meraju. Prvy tyzden to bol plac akoby ho z koze drali ale teraz to ma doslova rad. Ten bezdotykovy co som mala som mu dala nech ho ma ako hracku (samozrejme baterky som vybrala).
ziadny dotykove su najpresnejsie