Ktorý teplomer je najlepší?

kilimi
30. dec 2021

Ahojte ktory je najpresnejší bezdotykový diaľkový teplomer? Dakujem

kacena4
30. dec 2021

ziadny dotykove su najpresnejsie

lorin29
30. dec 2021

@kilimi ani jeden bezdotykovy nieje presný... Na každom mieste ukáže úplne inak.....v nemocnici bezdotykovym 37,7 a pani som si premerala klasickým a 38,8 takže neverím ani jednému bezdotykovemu 🙂

vitez
30. dec 2021

@kilimi podla mna sú "stare"ortutove naj..ak sa ich niekde da kupit

brembo
30. dec 2021

daju sa objednat ortutové z aliexpresu. V číne ich výrobu nezakázali. Su pomerne lacné.

chrobacik41
30. dec 2021

@vitez presne tak,napr ja včera, bolo mi zle, nemôžem prehltat , a digitálny teplomer mi nameral 36,2 ale sa mi to nezdalo lebo som mala zimnicu. Zobrala som klasický ortutovy a ten mi nameral 38,3 preto som sa necítila zle .mam angínu ako vyšitú.

veronice
30. dec 2021

Bezdotykove su na 2 veci... V nemocke ked som lezala tak malo jedno rano cele oddelenie teplotu 36,5 🤣🙈🤦‍♀️ pre dietatko je naj digitalny s flexi spickou do ritky a pre dispelakov ortutovy. Su najpresnejsie.

kilimi
autor
31. dec 2021

@kilimi Dakujem za odpovede

andreatytler
31. dec 2021

@kilimi Nemrhaj peniaze na bezdotykovy. Ked mas chore dieta potrebujes vediet presne aku ma teplotu, lebo je to velmi stresujuce a blby teplomer to urobi este horsie. Niekedy je ale tazke udrzat male dieta bez pohybu niekolko minut a tak tie ortutove tiez nie su idelne. Ja som volila kompromis. Mame Braun do ucha. Aj ked tiez nie vzdy uplne prsne ukazuje teplotu, je to rychle.

kilimi
autor
31. dec 2021

@andreatytler to som ani nevedela ze taky je do ucha

sandyan
31. dec 2021

Mam bezdotykovy a ziadna slava, meria si ako chce😀

brembo
31. dec 2021

mám 2 bezdotykové,teda infra teplomery jeden vraj značkový kvalitný druhý lacný z aliexpressu. Ani jeden žiadna sláva,ked 2 posebe zmeriam teplotu na rovnakom mieste,vždy víde iný udaj. Ale ten lacnejší a ali je na tom o trochu lepšie. Infrateplomery boli primárne určené pre priemysel na rýchle a informatívne zistenie teploty. Na presnost merania má vplyv množstvo faktorov,ale teplota by sa mala merat na čiernom matnom povrchu-k niektorým sa dodávaju i meracie pružky-pre priemysel. Neviem akého mudrca napadlo tieto teplomery určit na zistovanie teploty tela.Napríklad presnost može ovplivnit i prudenie vzduchu,sálavé teplo . . .

andreatytler
31. dec 2021

@kilimi My mame tento.
https://teplomery-osobni.heureka.cz/braun-irt-6...
Maju aj bezdotykove, ale tento je dotykovy a treba ho dietatku dat do ucha. Detom sa to samozrejme nepaci a hlavne ked maju uz tak rok a viac tak sa velmi vzpieraju. Odporucam ho na to naucit. Kazdy den odmerat teplotu pravidelne ako ritual... mozes najskor sebe a potom jemu, proste take male divadielko. Po tyzdni mu to uz nebude vadit. Nas sa naucil na meranie teploty v jasliach, lebo tam vzdy pred vstupom meraju. Prvy tyzden to bol plac akoby ho z koze drali ale teraz to ma doslova rad. Ten bezdotykovy co som mala som mu dala nech ho ma ako hracku (samozrejme baterky som vybrala).