Ktorý prací prášok je v akcii?

hedamaria
9. mar 2015

Ahojte, v ktorom obchodnom reťazci majú teraz pracie prášky výborné ceny? Alebo s ktorým ste spokojné? Ktorý lepšie perie Lanza alebo Bonux?

bonaqa2013
9. mar 2015

Lanza - nepekne vonia, lepšie povedané smrdí. Keď prídu chalani od susedov hneď viem že maminka používa Lanzu.
Bonux poznám, ale tiež nepoužívam.
Skús v DM drogérie kúpiť DM prášok na farebnú bielizeň. Alebo ešte v Lidli Sú tiež celkom dobre prášky Formil. Ja mám dobré skúsenosti, treba vyskúšať, každému sa niečo iné páči.
Často používam aj Persil, Ariel.

syrik
9. mar 2015

Súhlasím - Formil Z Lidla alebo Denkmit Z Dm. A cena perfektnA.

ichbinich
10. mar 2015

Ja tiez kupujem uz roky DenkMit z DMka. Je to koncentrovany prasok, nemusim trepat velke krabice, nezavadzia mi to v kupelke, neplatim zbytocne za "pomocne latky" 😉
A mam aj na biele, aj na farebne, mam od nich aj gel na vlnu a jemne radlo, aj na moderne textilie (v tom periem goretexove veci). A neprasi sa mi z pradla, ko sa mi prasilo z Persilu, to som mala akoby piesok pod stojanom na pradlo vzdy. To sa mi s DenkMit nikdy nestalo.
Kolegyna vravela, ze teraz presla na prasok z Hofera Tandil. Ale ze Formil z Lidlu je tiez super. Ale pozor, Formil a nie Maxitrat!
A casto mavaju v DMku za body 25% zlavu na pracie a cistiace prostriedky, ked vyuzijes este aj to, mas super cenu 🙂

laura2912
11. mar 2015

Ja periem len vo Formile, po nom sa nevyhadzeme