Prosim poradte. Uvazovala som o monitore ktory sa upevni na plienku ale nie som si ista.
Ahoj, mam Snuzu Go /monitor dychu na plienku/. Najskor som bola dost sklamana, lebo bolo dost falosnych alarmov po sklznuti zo spravnej polohy, hrozne to bolo najma v noci, ked sa konecne podarilo malemu zaspat. /alarmujucu Snuzu musis najskor vylovit z perinky, mnozstva oblecenia, plienok na siroke balenie.../.
Potom som zistila, ze plienku na kt. Snuzu zapinas, je potrebne zahnut. Odvtedy bez problemov. Ziadne falosne poplachy. V porovnani s Nanny mnozstvo dalsich vyhod /Snuzu ma dietatko nepretrzite, monitoring aj v autosedacke, kociku, velkej posteli... na navsteve/. Som spokojna, doporucujem.
máme snuza hallo maximálna spokojnosť 🙂
my sme mali nanny, ale teraz by som uz uvazovala skor o monitore dychu na plienku
my máme aj v postieľke nanny s dvoma podložkami a ak niekam cestujeme, tak berieme snuza go 😉 Sme spokojní, aj keď nejaké poplachy boli 😖
Ahojte mi použiváme tento a spokojný http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2025...
Ahoj, my sme pouzivali tiez AC 401 a boli sme velmi spokojni. Ziadne falosne poplachy, k dispozicii 2 prijimace (mali sme v kazdej izbe 1, nemuseli sme prenasat). Je to 2v1 kombinacia aj s baby phonom, ukazuje teplotu v miestnosti, vies si nastavit alarm, keby teplota klesla alebo presiahla urcitu hranicu, nastavis si sposob oznamenia poplachu (vibrovanie, bzucanie...), Moznost staleho "pocutia, co sa deje" alebo sa vysielac zapne len pokial sa objavi nejaky zvuk... My sme po 1 roku odpojili podlozku a pouzivame ho uz len ako baby phone. Je fakt super, mozem odporucit...
ahoj, neviem ci este hladas odpoved alebo si sa rozhodla ale my mame snuzu halo a spokojnost, tym ze ide na plienku treba ratat zo zaciatku, kym prides na grif aj s nejakymi falosnymi poplachmi (pouzivam rozne latkove aj jednorazovky)ale my sme mali jeden vazny poplach a to v aute pocas cesty - uz len za ten jeden raz stala snuza aj za dvojnasobok sumy..., super je aj to ze ak volakde ides a babo necakane zespi snuza spolahlivo snima ja cez obleceine takze napr v aute zastoknes zvonka na gate a vies ze je vsetko ok, ALE pozor MA AJ NEVYHODY akonahle sa babo prevracia - aspon nasa - je nervozne, nevie spat na brusku, dokonca raz sa tak mrvila ze jej snuza zastipla kozicku na brusku - je dost drobne a chude babo- to boli nareky, ale do tych 6m je idealna a vzdy a kdekolvek poruke. teraz ideme kupit aj ten najjednoduchsi angelcare 300 bo chodi po postielke prevracia sa a to uz sme fakt snuzu lovili aj 5 krat za noc v pyzamku a tak - aj tak spime otrasne a ked konecne zaspi a zobudi ju pistanie nie je to ktovieco 😠 , takze potom je uz zase lepsi ten pod matrac. dufam zesme sa rozhodli dobre - ja som vahala medzi baby snese2 - tam je za urc podmienok zlava a medzi angelcare ale angelcare ma do neobmedzenej hmotnosti dietatka plus tie podlozky su o dost mensie co je vyhoda pri cestovani a prenasani . no a este mame aj pestunku ale pestunku a monitor v jednom by som nebrala - zda sa to suúper vyhodne ale nasla som studie a testy o tom ze to robi elektrosmog vplyvajuci na mozog dietata. je to sice vela harampadi a aj penazi ale radsej si odrieknem inde. keby sme tolko necestovali, tak mam mozno od zaciatku ten pod matrac a usetrila by som, ale zatial nelutujem, hlavne ak niekedy vobec budes spat 😀 tak ten spanok bude spokojnejsi, rovnako akakolvek cinnost
ahoj, my sme mali pri malej monitor Babysense, ma 2 platne /pri inych znackach musis druhu platnu dokupovat/ a jeden ovladac....
www.sewex.sk
a teraz pri druhom ho budeme mat znova....nemali sme ani jeden plany poplach a ten, co je rovno s pestunkou nechcem....
Ahoj, aj my mame pri malej monitor Babysense II, sme velmi spokojný, ani jeden planý poplach...
tatko, my mame doma monitor, ale ani az sme ho nepouzili.....ak budes kojit, to znamena aj tri krat za noc a babo bude spavat s tebouv posteli, tak vam ziaden monitor netreba, lepsia prevencia SIDS ako je nocne dojcenie a spanie v spolocnej posteli neexistuje......niektore maminky tetno moj navrh mozno budu odsudzovat, ale to su len tie, ktore supnu svoje deti do postielok, v domienke, ze je cela rodinka dobre vyspata, ale dobre vyspat sa da aj v spolocnej posteli, plus, mate pokoj na dusi, ze je vase dieta v bezpeci a netreba vam ziadne monitory dychu
norikk s tebou absolutne nesuhlasim, spanie v posteli s rodičmi nie je prevenciou SIDS. Má to skôr riziká ako výhody. Ale každý má na to svoj názor.
renatka100 uplne stebou suhlasim aj medzi rodičmi sa može čokolvek stať
baby sense a ani jeden falosny poplach takze apsolutna spokojnost 🙂
mam dva zlavove kupony na monitor dychu, jeho cena s kuponom je 74,37 EUR, ide o Babysense 2, kto by mal zaujem, dajte vediet, ja ich nepotrebujem
má niekto skúsenosti s monitorom dychu Respisense?
my mame babysense II a som spokojna velmi.. mame 9 mesiacov a stale ho pouzivame pre istotu 🙂
Ahojte. Ja s monitorom ešte nemám skúsenosti, ale rozmýšlame nad ním. Pri sebe v posteli by som dieťatko nenechávala spať, lebo aj ked sa hovorí, že mamička spí ľahkým spánkom a stále striehne, náhoda je blbec a zrovna sa môže stať, že zaspí hlboko a dieťatku pri pohybe ublíži. A kto spí bez pohnutia? ... A rada by som sa spýtala,: Je to pravda, že monitor sa nesmie umiestniť pod širší matrac ako do 7 cm?
ahoj,ja som mala nanny,maximalna spokojnost,ziaden plany poplach 😉 😉
mali sme ac 401, bola som spokojna, teraz este stale pouzivame ako babyphone.
ja mam od prveho dietatka nanny a sme spokojni....pred narodenim druhej som ho dala kalibrovat, robia to v Jablotrone bezplatne 1x, ak mas doklad o kupe, takze mam istotu ze je funguje ako ma...co sa tyka falosnych poplachov, osobne si myslim, ze je tazke rozlisit, co je falosny poplach a co nie, pretoze vela babatiek mava vypadky dychania ale 99,9% z nich sa rozdychaju same...dievcata som mala refluxove, takze alarmy boli u nas castejsie...
Ahojte môžem sa opýtať do akého veku dieťatka ste používali monitor dýchania?Mali sme 4 poplachy ked sme prišli z pôrodnice ale odvtedy chvala bohu nič 🙂 😉
@dadusa1982 My mame matrac 10 cm a monitor funguje bezchybne.
K teme, ja odporucam Angelcare.
Jednoznacne Angelcare 🙂
ANGELCARE !!!! a nevahat ani na minutu 🙂)))
mi mame bola to jedina a prva vec co sme mali kym sa maly nenarodil 🙂
musim povedat ze su fakt super aj customer service maju super, kupili sme v JUN/2010 pokazila sa nam ( vinou nasou) Marec /2012 a ZADARMO vymenili cele..... bez slova bez vahania.......
takze u mna fakt ... 1000% spokojnost 🙂
spanie v posteli s babetkom nic moc... tu teraz zomrelo jedno mesacne mama ho prilahla ked kojila fakt smutne :(
a vraj pri SIDS ked dvihnes babo do 5 min.. tak ma sancu prezit... bez monitora ak spis nemas sancu.....
aj ja som za angel care spokojnost na 100%
Akoze ,co sa tyka spania v posteli s rodicmi,kazdy ma na to iny nazor samozrejme.
Moja dobra kamaratka si pridusila sama dcerku v posteli ked s nou spala,takze asi tolko.
Isto si poviete,to sa mne nemoze stat,ale to si clovek hovori do chvile kym sa mu to nestane.
Babo ma svoju postielku ,ja svoju postel takze tak,
Monitor dychu :mala som dva
Tomy ( absolutne neodporucam ) stale to pipalo ako blbe
Tommy Tippe ( uzasny ) vrele odporucam
@belusa my mame uz skoro 14mesiacov a monitor pouzivame stale, je to akasi moja istota, a som spokojnejsia, aj ked teraz uz by sme nemuseli, ale ked ho doma mame, tak preco ho mat v skrini :D Okrem toho mame tiez AC 401, takze nam funguje aj ako vysielacka, takze zatial nemam dovod ho nepouzivat aj ako monitor este. Asi ho prestaneme pouzivat, az ked sa nam narodi druhe 😀 Potom bude sluzit pre maleho braska. Pouzivaj ho dovtedy, dokedy si ty myslis, ze je potrebne.
A co sa tyka AC 401, tak s nim som spokojna, mal dve podlozky v baleni, takze nic sme dokupovat nemuseli a kupovali same ho prave aj kvoli tomu, ze to je aj vysielacka.
Ak má niekto záujem, mám nový nepoužíty monitor SNUZA HALO so zárukou. napíšte mi do ip, ak máte záujem.
Ahoj mi sme mali tento http://www.sewex-babysense.sk/ a úplná spokojnosť , tiež som rozmýšlala nad tým čo sa dáva na plienku ale potom sa mi toto zdalo pohodlnejšie pre dieťatko 🙂 Keď budem mať ďalšie tak znova kúpim monitor je to podľa mňa strašne dobrá vec a nikdy človek nevie že čo sa stane
my sme mali Nanny, ten na plienku vyzera byt fajn, len si treba uvedomit ze pri spati dietatka vo "velkej! posteli s rodicmi, snima i pohyby rodicov, nie len dietatka (niektore totiz kupuju monitor na plienku preto aby snimalo dietatko i ked spi s nimi v posteli- stretla som sa s takymi nazormi v okoli)