Ahojte, chcem kúpiť drobčekovi monitor dychu, ale neviem ktorý. Viete mi poradiť? Ďakujem za odpovede 🙂
my mame nanny, som spokojna, falosny poplach bol len raz a zevraj sa to stane na kazdom monitore 😉
aj my sme mali snuzu 🙂 ale myslim že nanny je lepšie
my mame babysenze a som spokojna
Mame Nanny a sme spokojni.
Ja som spokojná majiteľka Angelcare 🙂
Nam dobre posluzila nanny od jablotronu 😉
Mame Angel Care, dcerka bude mat 13 mes. ajtak ho stale pouzivame. Maximalna spokojnost.
jednoznacne baby sense... dovod??? je to jediny monitor dychu, ktory je evidovany ako zdravotna pomocka!!! takze rozhodne tento, a nie nanny a im podobne....
my mame babysense - ani jeden falosny poplach 😉 sme spokojni, maly bude mat 7 mesiacov, zatial pouzivame bez problemov
nanny, ani jeden falosny poplach 🙂
Mame Nanny, 100% spokojnost 🙂
aj my mame nanny-ziaden plany poplach,iba raz zacal v noci pipat ale kvoli tomu,ze maly sa prevalil mimo podlozku,tak som ju o kusok posunula a uz sa to nestava 😉
aj my mame Nanny, zatial 100 percentna spokojnost ;)
my mame oba a musim uznat ze angelcare je lepsi 😉 jednoznacne,hlavne ked su 2 podlozky. nanny nie je tak citlivy a ked som mala malu zabalenu este aj v deke a trosku bola mimo podlozky vyvolaval poplachy. angelcar je podla mna ovela spolahlivejsi.
mame nanny, som spokojna 🙂
angelcare je velmi kvalitny .. odporucam 🙂
Máme nanny už 2 roky a zatatiľ bol len raz planý poplach, ale to boli už slabé baterky. Inak spokojnosť. 😉
Ja som kupila pouzivany Nanny. Pouzivala som ho vyse jedneho roka, potom som ho posunula kamoske, ta ho pouzivala tusim cca 9 mesiacov a teraz ho ma svagrynka, mala ma dva tyzdne a vsetko fici, ako ma 😀 😀 urcite som s nim 100 % spokojna, ani raz sme nemali ziaden poplach, i ked kamoska hovorila, ze mali tusim dva-trikrat, ale my nie. Ale na Angelcare tiez pocuvam iba same chvaly. Takze je to asi jedno 😝 obe splnaju svoj ucel..
Nanny....používame 3 mes. a sme s ním spokojní ...pôvodne sme boli naštartovaní na Angel care ale v obchode nás predavač presvedčil na Nanny /hoci predávali oba a Angel Care bol asi o 20E drahší/ a sme radi
angelcare- boli sme spokojní.
Máme nanny a sme spokojní.... 🙂
Mali sme Nanny od kamosky a stale pipal... Teraz mame Angelcare a sme spokojni, uz mame 20 mesiacov, stale ho pouivame.
Ahojte. Ja som vyskusala aj Nanny aj AngelCare 401. Z mojej vlastnej skusenosti mozem napisat asi toto:
Nanny sme pouzivaly od narodenia do 8 mesiacov. Viac krat sa mi stalo, ze sa mi spustil alarm a letela som k postielke zo strachom co sa stalo a malinky spokojne spinkal, len som ho zbytocne stresovala. Neviem ci sa naozaj nieco stalo, alebo to bol vazne len plany poplach. Teraz pouzivam AngelCare a ziadny plany poplach sa nekonal, pipal zatial len ked som maleho vybrala a zabudla vypnut. Keby mam znovu kupovat urcite by som isla znovu do AngelCare.
Aka je teraz prosim vas najnovsia znacka angelcare? Najnovsi typ
My mame snuzu a sme maximalne spokojny 😎 Berieme ho vsade, aj ked spi v kocari vonku, ma to na plienocke, aj ked sme na navsteve... Funguje super...