Ktorý monitor dychu Nanny alebo Angelcare?

cokyna
29. jún 2010

Ahojte, chcem kúpiť drobčekovi monitor dychu, ale neviem ktorý. Viete mi poradiť? Ďakujem za odpovede 🙂

anjelicek26
29. jún 2010

My mame snuzu a sme maximalne spokojny 😎 Berieme ho vsade, aj ked spi v kocari vonku, ma to na plienocke, aj ked sme na navsteve... Funguje super...

matisekc
29. jún 2010

my mame nanny, som spokojna, falosny poplach bol len raz a zevraj sa to stane na kazdom monitore 😉

lopticka159
29. jún 2010

aj my sme mali snuzu 🙂 ale myslim že nanny je lepšie

nikush
29. jún 2010

my mame babysenze a som spokojna

utaninka
29. jún 2010

Mame Nanny a sme spokojni.

ivush
29. jún 2010

Ja som spokojná majiteľka Angelcare 🙂

orchidea13
29. jún 2010

Nam dobre posluzila nanny od jablotronu 😉

katka1981
29. jún 2010

Mame Angel Care, dcerka bude mat 13 mes. ajtak ho stale pouzivame. Maximalna spokojnost.

kaktusik007
29. jún 2010

jednoznacne baby sense... dovod??? je to jediny monitor dychu, ktory je evidovany ako zdravotna pomocka!!! takze rozhodne tento, a nie nanny a im podobne....

barbarka
29. jún 2010

my mame babysense - ani jeden falosny poplach 😉 sme spokojni, maly bude mat 7 mesiacov, zatial pouzivame bez problemov

latvia
30. jún 2010

nanny, ani jeden falosny poplach 🙂

gabika7706
30. jún 2010

Mame Nanny, 100% spokojnost 🙂

cheerlady
30. jún 2010

aj my mame nanny-ziaden plany poplach,iba raz zacal v noci pipat ale kvoli tomu,ze maly sa prevalil mimo podlozku,tak som ju o kusok posunula a uz sa to nestava 😉

tibinka22
30. jún 2010

aj my mame Nanny, zatial 100 percentna spokojnost ;)

majovka111
30. jún 2010

my mame oba a musim uznat ze angelcare je lepsi 😉 jednoznacne,hlavne ked su 2 podlozky. nanny nie je tak citlivy a ked som mala malu zabalenu este aj v deke a trosku bola mimo podlozky vyvolaval poplachy. angelcar je podla mna ovela spolahlivejsi.

lindauciatko
30. jún 2010

mame nanny, som spokojna 🙂

nicolo
30. jún 2010

angelcare je velmi kvalitny .. odporucam 🙂

orovka
30. jún 2010

Máme nanny už 2 roky a zatatiľ bol len raz planý poplach, ale to boli už slabé baterky. Inak spokojnosť. 😉

claudinka
30. jún 2010

Ja som kupila pouzivany Nanny. Pouzivala som ho vyse jedneho roka, potom som ho posunula kamoske, ta ho pouzivala tusim cca 9 mesiacov a teraz ho ma svagrynka, mala ma dva tyzdne a vsetko fici, ako ma 😀 😀 urcite som s nim 100 % spokojna, ani raz sme nemali ziaden poplach, i ked kamoska hovorila, ze mali tusim dva-trikrat, ale my nie. Ale na Angelcare tiez pocuvam iba same chvaly. Takze je to asi jedno 😝 obe splnaju svoj ucel..

martina05
1. júl 2010

Nanny....používame 3 mes. a sme s ním spokojní ...pôvodne sme boli naštartovaní na Angel care ale v obchode nás predavač presvedčil na Nanny /hoci predávali oba a Angel Care bol asi o 20E drahší/ a sme radi

atrami
5. júl 2010

angelcare- boli sme spokojní.

zuzanka.h
5. júl 2010

Máme nanny a sme spokojní.... 🙂

pammy
5. júl 2010

Mali sme Nanny od kamosky a stale pipal... Teraz mame Angelcare a sme spokojni, uz mame 20 mesiacov, stale ho pouivame.

sendynka01
1. apr 2011

Ahojte. Ja som vyskusala aj Nanny aj AngelCare 401. Z mojej vlastnej skusenosti mozem napisat asi toto:
Nanny sme pouzivaly od narodenia do 8 mesiacov. Viac krat sa mi stalo, ze sa mi spustil alarm a letela som k postielke zo strachom co sa stalo a malinky spokojne spinkal, len som ho zbytocne stresovala. Neviem ci sa naozaj nieco stalo, alebo to bol vazne len plany poplach. Teraz pouzivam AngelCare a ziadny plany poplach sa nekonal, pipal zatial len ked som maleho vybrala a zabudla vypnut. Keby mam znovu kupovat urcite by som isla znovu do AngelCare.

morandia
14. jan 2018

Aka je teraz prosim vas najnovsia znacka angelcare? Najnovsi typ