Ktorý monitor dychu je najlepší?

miskacharly
21. jan 2014

S akym mate najlepsie skusenosti?podla vlastnych skusenosti.
Đakujem

luba28
21. jan 2014

moooja,neboj sa,neries take veci,..vsetko je v poriadku,....neprivolavaj si zle,........babo je zdrave,spokojne,tes sa z neho,...

kacena4
21. jan 2014

je uplne jedno aku znacku mas vsetky funguju na rovnakom principe. dolezite je ci ho vobec potrebujete ci dieta spada do rizikovej skupiny. inak aj poistovna ti ho vie zapozicat

m_ij_ka
21. jan 2014

ak je dieťa zdravé tak monitor nepotrebuješ. V princípe fungujú všetky rovnako, len cena je odlišná v závislosti od značky. 😉

dolcegucci
21. jan 2014

baby monitor nanny 🙂 pre mna super vecicka,kedze maly mi v noci krasne spinkaval tak som mohla pokojne aj ja.Pre druhe by som rozhodne kupila opat 😉

evdzelyn
21. jan 2014

Ahoj. My mame angel care AC 1100. Ten snima nie len zvuk, ale aj obraz. Je drahy, ale nam sa vyplatil, video je super, mozem ho sledovat nielen ked spi, ale da sa pouzit aj ked sa napriklad hra a ja som v inej miestnosti. Ked by som sa tu spoliehala len na zvuk, tak ten je pocut az ked je babatko hlucnejsie - to znamena, ze ked len mrnka, alebo uz je hore a len sa mrvi a blaboce si, tak to neprenasa zvuk. Zacne to prenasat, az ked silnejsie zaplace, aj to len tak susti... Preto, ked som videla (ale nepocula), ze mrnka, mohla som este rychlo pribehnut a uspat ho, kym sa celkom neprebral. Ale neviem ako je to na inych.
Snima tep, dych a pohyb. Da sa nadstavit citlivost. Je pravda, ze niekedy mi nazafungoval, ked som maleho vytiahla z postielky ani nazapipal 🙂 - ale to moze byt tym, ze mame v postielke klinovy vankus cez taku hrubku to nesnima 🙂.
Ma aj celkom fajn dosah, vysiela aj cez dve poschodia, aj do zahrady...
Minusom je ta cena...
Ak by ma este nieco napadlo, tak ti napisem....

petrasto
21. jan 2014

ja by som ho urcite pouzivala, aj keby dietatko nespadalo do rizikovej skupiny. aspon sa mozte vklude vyspat aj vy. my sme pouzivali babysense II a boli sme s nim spokojni.

maribell
21. jan 2014

ja keby nemusim tak ho nepouzivam ..len by som bola zbytocne nervozna a stale by som sa chodila pozerat ci funguje 😀

danulicek
21. jan 2014

My mame Nanny. Najprv sme si mysleli, že monitor dychu bude zbytočnosť, ale pre nás je to užitočná vec a používame ho doteraz, nakoľko okolo 2 mesiacov nám Tomáško "zabudol" dýchať pri spánku a párkrát sa to odvtedy zopakovalo (naposledy asi mesiac a pol dozadu). Pre mňa monitor neznamená stres, ale kľudnú noc, keďže syn je rizikový a rozhodne sa mi nechce sedieť každú noc pri postieľke a počúvať, či dýcha (ako to robili moja mama a svokra, keď takéto vymoženosti neboli). My sme kupovali nový, ale požičiavajú aj poisťovne, tak možno je to finančne výhodnejšie. Otázne, koľko detí už taký monitor "odpípal" - to posúdiť neviem 🙂

martinabt
23. jan 2014

Ahoj, ja mám tiež NANNY kúpila som ho od jednej mamičky cez internet. a dosť poctivo som si vyhľadávala názory naň. Počula som že veľmi dobré sú nanny a babysenseII, no nakoniec som sa rozhodla pre nany,je síce používaný,ale veď ho používalo len bábo 🙂 🙂 🙂 🙂 ale poisťovňa union tuším ho požičiava na pol roka zadarmo,ak ste tam poistený. Tiež som uvažovala či kúpiť či nie,no ale keď budem s maličkým sama (tatik na týždňovkách 😀 ) tak sme si ho predsa zaobstarali🙂

eviq
23. jan 2014

Babysense je kvalitný a spoľahlivý. Nemali sme ani jeden plany poplach. A ani žiadny našťastie 🙂 kamoška mala tuším nanny a prestala ho používať po niekoľkých planych poplachoch, boli z toho v strese.

zvonilka80
27. feb 2014

Ahoj, my sme tiež kúpili NANNY, presne BM-02 a spokojnosť 🙂 Malá spí ako zabitá 😵