Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, ktorý bezdotykový teplomer (ktorej značky) je najlepší, poprípade aké máte s tým skúsenosti? Dcérka mi teplotuje a nechcem ju v noci otravovať s meraním teploty. Ďakujem za každú radu.
Tento mi núkali v jednej lekárni, ale nebola som rozhodnutá, či ho mám vziať, keďže nemali iné v ponuke a ešte v inej lekárni zase Thermoval baby, tak neviem aký mám kúpiť, je ich na trhu kopec.
@v3rca11 Veď toto, ja jej meriam pod pazuškami, ale využívam to pri kojení, aby bola pokojná, lebo chce ho chytať do ruky opička jedna. Ináč meriam do dupky a odratávam, ale v noci je to des keď chcem si byť istá koľko má teplotu.
Som si aj myslela, stará overení klasika je predsa len najlepšia, takže vydržať prebdené noci a byť si radšej istá, ako zaspávať s pocitom, že nemá teplotu a opak je pravdou.
Pokiaľ je to len teplota tak ešte OK, horšie je to už s horúčkou, tú mi nemusí presne namerať, čítala som už aj recenzie.
@v3rca11 to je pravda.
Malá má 15 mesiacov, takže zvládne aj pod pazuškou, ale ako som písala, chce ho brať do ruky 🙂
@zuzana2376 Ja som tiez pri synovi pouzivala omron bezdotykovy, ale tiez si meral ako chcel..dr. mi povedala, ze mam brat relevantnu teplotu iba pri merani v ritke. Takze fakt bezdotykovy je len orientacny
@janka987 Vďaka