Ktorú cestovnú postieľku vybrať?

rozinka11
30. jan 2020

Ahojte mamičky, potrebovala by som poradiť, pomoct pri vybere cestovnej postielky. Dolezite je,
-aby sa dala polohovat aspon do 2 poloh, cize pre novorodenca a neskor pre vacsie dieta ako ohradka,
-aby mala stahovaciu bocnicu s prilozenim k posteli rodica,
-aby sa z nej dala neskor spraviť ohradka,
--poprípade dala na nu položiť prebalovacia podlozka (ale toto nie je dolezite)
Mam dve vybraté: Lionelo Toon (Rozmery (postieľka) 92 x 64 x 36 cm), da sa z nej spraviť aj ohradka na neskor.
Druha by bola Joie Kubbie Sleep 100x60. Ak by ste mali niektorá s podobnými postielkami skusenosti, ci sa zmesti aj take 2-3 rocne dieta, kedze rozmerovo su mensie ako klasicke 120x60cm. Dakujem vsetkym za

rozinka11
autor
30. jan 2020

@rozinka11 rady a skusenosti😊

nika82
30. jan 2020

ja uz by som 3r nenechala v postielke spat mozno iba tak v ten klasickej 120 na 60
zalezi ako ti porastie si vezmi ze v 3r mavaju deti vyse 100cm ako by sa vyspalo v postielke 100 x 60cm

rozinka11
autor
30. jan 2020

@nika82 ano, to je pravda. Ale take 2,5-3 rocne uz by mohlo aj v normalnej velkej posteli spinkat si myslim. Mne by stacilo, keby nam cestovna postielka posluzi tak do 2 rokov. A zabudla som dodat, ze by bola u starych rodicov s malym priestorom. Doma budeme mat normalnu postielku drevenu 120x60😊

lucyjka6
30. jan 2020

Ja som stradne dlho vyberala cestovnu postielku,nakoniec vybrala,a mala v nej spala 2x,teraz ma 2,5roka a ked niekde sme tak spi s nami,

nika82
30. jan 2020

@rozinka11 ja mam 3r neter a spi vo velkej uz pol roka, v pohode ti cestovka vydrzi aj do 3r , stejne dieta nespi rovne jak lata a stale sa aj v spanku mrvi a toci

babi81
31. jan 2020

@rozinka11 my sme mali nuna sena tu vacsiu a pouzivali do 3rokov.

bobula46
31. jan 2020

Ja mám kinderkraft, kupovaná z predeti. Bolo tam polohovanie vyššie a nižšie, prebaľovací pult, kolotoč, úložný priestor, sieťka na vrch. Kupovali sme kvôli dovolenkám a tiež ku babke 🙂 a hlavne pozerali sme aj nosnosť 🙂