Ktoré vlhčené utierky sú najlepšie?

5. nov 2024

ake utierky pre novorodenca? Sú dobré 99water z dmky?

diewcatqoo
5. nov 2024

Vlhcene sa snazim pouzivat co najmenej a ked uz, tak pouzivam Waterwipes.

lelelienka
5. nov 2024

Mne sa nepáčili, používame lidl tie s vodou a ideálne také veľké pevné vatové tampóny len s čistou vodou, tie majú v dm

earlgrey
5. nov 2024

Ja som používala vatové tampóny a prevarenú vodu...vlhčené len vážne v nutných prípadoch, keď sme boli mimo domu...a áno, len tie 99% water z DMky.

kulumulu123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
misana84
5. nov 2024

Áno tie z DM sú super, aj my sme ich používali

kulumulu123
5. nov 2024

Waterwipes ale používala som iba v krajnom prípade normálne vatovy tampón a voda nosila som aj v termosky keď sme boli u Dr alebo pidobne

deti95060810
5. nov 2024

aj z Kauflandu... čo už len môže byť na vlh. utierke zlé...

gaia14
5. nov 2024

na doma odporucam perlan namoceny vo vode. Na cesty berieme DMkove.

heln
5. nov 2024

ja mam najradsej z dm biele sensitive.
nemam rada pampers, tie mi smrdia.
ine nezvyknem kupovat, nevuhovuje mi vona, velkost a o niektorych dost pochybujem.

saxana000
5. nov 2024

Nivea creme odskusane na obidvoch babach.

elis248
5. nov 2024

Obyčajná voda v rozprašovači a veľké vatové tampóny z DM alebo z Tesca.

lenkakravcova
5. nov 2024

Mne vyhovujú Pampers sensitive.
Mala som viac znaciek, niektoré boli okej ale iné mi prišli také ako mydlove. Zle sa vyťahovali, aj nedobre sa nimi utieralo pokakany zadoček (napr pri cestovaní), lebo sa to nejako mazalo.. no proste tie Pampers sensitive som kupovala v akcii keď boli po 2c/kus a tie mi prišli naj

julish
5. nov 2024

Najlepsiw utierky su ziadne. Cista tepla voda a plienka drazdia kozu najmenej. Aj planetu

domak2
5. nov 2024

Mne najviac vyhovujú huggies s aloe, ale neviem ci ich dostať na Slovensku. A nech si niekto skúsi oplechovanie novorodenca v anglickom umývadle s vriacou a ľadovou vodou 😅

nin12345
6. nov 2024

Ano z dmky su fajn vsetky utierky a lidl neodporucam tie smrdeli tak ze ma z nich natahovalo