ake utierky pre novorodenca? Sú dobré 99water z dmky?
Mne sa nepáčili, používame lidl tie s vodou a ideálne také veľké pevné vatové tampóny len s čistou vodou, tie majú v dm
Ja som používala vatové tampóny a prevarenú vodu...vlhčené len vážne v nutných prípadoch, keď sme boli mimo domu...a áno, len tie 99% water z DMky.
Áno tie z DM sú super, aj my sme ich používali
Waterwipes ale používala som iba v krajnom prípade normálne vatovy tampón a voda nosila som aj v termosky keď sme boli u Dr alebo pidobne
aj z Kauflandu... čo už len môže byť na vlh. utierke zlé...
na doma odporucam perlan namoceny vo vode. Na cesty berieme DMkove.
ja mam najradsej z dm biele sensitive.
nemam rada pampers, tie mi smrdia.
ine nezvyknem kupovat, nevuhovuje mi vona, velkost a o niektorych dost pochybujem.
Nivea creme odskusane na obidvoch babach.
Obyčajná voda v rozprašovači a veľké vatové tampóny z DM alebo z Tesca.
Mne vyhovujú Pampers sensitive.
Mala som viac znaciek, niektoré boli okej ale iné mi prišli také ako mydlove. Zle sa vyťahovali, aj nedobre sa nimi utieralo pokakany zadoček (napr pri cestovaní), lebo sa to nejako mazalo.. no proste tie Pampers sensitive som kupovala v akcii keď boli po 2c/kus a tie mi prišli naj
Najlepsiw utierky su ziadne. Cista tepla voda a plienka drazdia kozu najmenej. Aj planetu
Mne najviac vyhovujú huggies s aloe, ale neviem ci ich dostať na Slovensku. A nech si niekto skúsi oplechovanie novorodenca v anglickom umývadle s vriacou a ľadovou vodou 😅
Ano z dmky su fajn vsetky utierky a lidl neodporucam tie smrdeli tak ze ma z nich natahovalo
Vlhcene sa snazim pouzivat co najmenej a ked uz, tak pouzivam Waterwipes.