Ahojte maminy, potrebujem poradiť aké iné plienky by ste mi odporučili pre bábo, ktoré sú lacnejšie,
a mnohokrát sa kvalitou vyrovnajú značke Pampers a sú dostupné v našich známych hapermarketoch
alebo drogériách.
Ahoj. Pocula som, a svagrinka ich pouziva pre maleho, plienky z kauflandu. Su velmi podobne pamperskam len su lacnejsie ... tak ked tak skus tie
podla mna vacsina ich kvalitou predčí 🙂 my pouzivame z DM babylove - su super, nikdy mi ich neprecikala (na rozdiel od pampersiek)
Ja som hľadala také, aby vyhovovali malému. Nám vyhovovali z Lídla - veľké balenie. To malé balenie ustavične precikal.
Pre mňa plienky Bella Happy, v bledofialovom obale.
ja som vyskusala vsetky mozne plienky a s pampers som bola najmenej spokojna , dokonca aj dr spominala ze s tychto plienok maju deti najcastejsie zapareniny, ze sa mamicky najcastejsie na ne stazuju. Nie vsetko co je drahe musi byt dobre, my mame babylove a nemenila by som za ine a uz vobec nie za pampers
Presne,z Lidlu Toujours alebo z Kauflandu..sú podobné a cena je okolo 8 €
ahoj my sme používali z poľska dada, cena okolo 7 eur za veľký balík, a podľa mňa sú lepšie ako pampers, ale aj z lidla su v pohode
babylove DM 😉 pampersky precikane,babylove nikdy 😀
tiez odporucam lidl plienky, to velke balenie. cenovo super a kvalitou tiez. nam pampersky vobec nevyhovovali, maly bol z nich cely zeleny, pustali farbu a strasne boli naparfumovane. :( semtam kupim aj v kauflande, taky gulickovy vzor maju. tie su tiez makke a neprecika. treba skusit...
My kupujeme Toujours z Lidla, Babylove z DM-ky a tiež nám vyhovojú Nappies Premium z Kauflandu.
Pri ostatných značkách mi bola malá precikaná 😉
A koľko stoja babylove kocky
@vierka0
@sarinka2012
My sme používali z Lidlu Toujours. Nikdy ich neprecikala. A keď boli v akcii, kúpili sme naraz viac balení.
Pri všetkých troch deťoch som používala pampers tie zelené alebo biele. Nevyrovnajú sa im žiadne plienky. Tie z Lidl oveľa viac nepučnejú ako Pampers. A to isté platí aj pri ostatných plienkach. Ale zase nehovorím, že sú zlé. Len proste každému vyhovuje niečo iné. Ja na pampers nedám dopustiť.
ja s pampersami nie som spokojna. kupujeme uz len bella happy v bledofialovom obale, vzdy ich maju niekde v akcii..
Nam pampersky pretekali..jedine tie najdrahsie biele boli ok..
Nam sa osvedcili toujours z lidla alebo babylove z dm. Tie nikdy nepretiekli a deti ani nemali ziadne alergicke reakcie (moje deti konkretne).
Osobne mam najradsej tie babylove nature v bielom obale...
my sme používali z Lidlu a boli sme spokojní aj kvalitou, aj cenovo. Aj tie tenučké nové vo fialovom čo sú sú fajn. Prípadne aj Kaufland tuším wickies alebo tak nejako. Keď už boli deti vacsie, tak mi nezáležalo veľmi na tom aké plienky dávam, snažila som sa nerobiť im pohodlíčko, aby sa čím skôr odučili. Pampers plienky sú podľa mňa na to aké sú drahé nič moc.
ja pouzivam pampers a som spokojna je pravda tiez, ktore, pouzivali sme tie v oranzovom baleni ale tie su hrozne, stale premokli ale tie zelene balenia su super, aj babylove sme vyskusali a tiez boli dobre, ale pamper su tenke a tie lidlove su hrube, ako vlozky, co boli za socializmu🙂
ja najradsej pouzivam babylove z dmky - pokial pouzijes 25% zlavu, tak jumbo pack vychadza najlacnejsie na kus.. bez zlavy je to od 13centov za kus.. /teda aspon co som kedysi zistovala - teraz som uz nezistovala, pri dcere pouzivam proste iba babylove/ kvalitou mi vyhovuju velmi, deti sa mi neprecikali, ale co je dolezite, moc je tam udrzany dostatocne dobre na to, aby nemali mokru ritku..
napriklad s lidlovymi plienkami som mala skusenost, ze nedrzali dobre moc a ritky mali vo vlhku.. naopak zas moja svagrina vravela, ze jej syn mal v lidlovskych vzdy ritku suchu..
pampers rada pouzivam ked je vonku prilis velmi velke teplo, pretoze su najtensie, ale zas su strasne naparfumovane a to moze niekedy detom robit zle.. a jedno balenie som tiez raz mala take, ze farbilo - ako pise adula12..
pamperskam sa vyrovnaju vsetky a ziadne. ak beries oranzove pampersky, tak tie su naprd, tym sa vyrovnaju kludne aj kauflandacke. ale ak zoberes biele a najdrahsie pampersky, tak velmi tazko najdes nieco lepsie. ako tak sa priblizuju babylove z DMka, ale mojim dvom detom boli najlepsie zrovna biele pampers. ked boli starsie, tak som na den davala babylove, ale na noc stale len pampers. ked som dala napr.huggies alebo happy, tak sa budili
No mna z toho pachu pampersiek napinalo na vracanie a vzdy sa precurali a mali mokre ritky
Jedine Dm alebo lidl super bez nehody
My sme vyskúšali všetky dostupné značky a so žiadnou sme neboli spokojný tak ako s pamperskami. Možno sú drahšie, ale žiadne sa im v našich prípadoch ani zďaleka nevyrovnali. Nevravím, že iné boli zle, ale zniesli oveľa menej a museli sme ich oveľa častejšie meniť. Nevravím aj pampersky nám neraz pretiekli, ale oveľa neskôr, ako bežné lacnejšie varianty. Každé dieťa je iné...
Som spokojna s tesco
My sme mali veľa druhov plienok, aj pampers, síce tie ich najlepšie sú super, ale drahé....Ostatné pampers nám nechávali na zadočku aj na cikulke také guličky, čo nasávajú moč.....A aj zapareniny z nich mala tá staršia dcéra Iné plienky boli zas moc hrubé, alebo ich malá precikala...Teraz používame Lidlovské a som spokojná...Plienka jej vydrží celú noc, nemusím ju prebaľovať, až ráno....A ani raz sa mi neprecikala a to má ráno plienka aj pol kila...Treba poskúšať, čo bude vyhovovať vám...
@gabide pamperskam sa nevyrovnaju ziadne ine plienky. ziadne su neni take tenucke, makucke a absorbcne, ako pampers - zelene, alebo biele. ale aj chcete lacnejsiu variantu, tak skuste Lidl Touyours, Tesco Essenciat, alebo DM Babylove. tieto troje su cenovo vyhodnejsie a kvalita dobra. vsetko ostatne, co slovensky trh ponuka je podla mna strasne. vratane oranzovych pampers, lebo tie su hrozne tiez. skuste vyskusat a uvidite. ale pamperskam sa ozaj nevyrovna nic.
ano suhlasim so stanislavao, pamperskam sa nevyrovna nic, ja ako alternativu na den pouzivam Tesco - zelene so sovickou. S tymi som spokojna. Tie z DM-ky sa mi az-tak nepacia a Lidl som neskusala. Ale na noc pozivame iba Pampers.
Žiadne plienky sa nevyrovnaju Pampers Premium (tj biely), oranzove (Sleep&Play?) su podla mna uplna pohroma... tym sa vyrovna vsetko, velmi spokojny sme boli s Babylove, tie som kupovala ked bola mala vacsia, balik do jasliciek a tak... ked bola babatko, tak pokusy s inymi plienkami u nas nedopadli dobre, ale uz ked je to dieta vacsie tak to bolo ok a velmi dobre a za super cenu posluzili prave tie... Inak sme skusali za cele obdobie viac (Hellen Harper, Belll, Lidl, aj tie Hellen sa mi zdali fajn... tesco som nemala)
Vyrovnat sa nevyrovna, podla mna. Pamperksy su najtensie a dobre saju a ju jemne. Ostatne su ovela hrubsie a niektore aj drsnejsie.
Pri synovi som skusala Babylove, tie boli celkom OK. V nudzi som kupovala v zahranici ine znacky, kedze pampersky boli v Taliansku a Spanielsku prestrasne drahe, ale nepresvedcili ma ani spanielske Huggies, ani talianske no-name.
Dcera pampersky znasa dobre a riesim to tak ako pri synovi, ze na den ma lacne oranzove (rakuske) a na noc drahe zelene pampersky. Niekedy tu nocnu plienku precika, ale to by asi precikala kazdu inu plienku tiez 😉
Kupujem vzdy v akciach a narobim si zasoby. Potom to nie su take vysoke sumy za plienku.
starsiemu vyhovovali pampersky a mladsiemu nie. pri nom pouzivam babylove z dm alebo z lidl to vacsie balenie 😉
Určite odporúčam plienky z Lidlu. Ale tie v tých veľkých baleniach. Teraz síce zdvihli sumu na 8 € a nejaké drobné, ale keď majú akciu, tak stoja 4,99 €.