Ahojte baby, ake plienky sa vam osvedčili najviac a kolko približne na ne za mesiac miniete?
Moony…mesacne cca 80e, cize dost. Pampersky sme skusali, ale tie mi smrdia plus sa tam oddeluju nejake zmolky. Ine sme neskusali, to jedine ak tu niekto da fakt dobru recenziu 🙂
@jenn177 babylove z DM pri vsetkych detoch
My pouzivame Babylove z DM na doma a na von, na dlhsie trasy Pampersky
Bevola z Kauflandu a Dada z Poľska
ked bol mensi tak na den Baby Baby Soft a na noc Kolorky Night a teraz pouzivame Pampers Pants aj na den aj na noc
kolko mesacne minieme uplne netusim, nakupim velke balenia, ked su v akcii a postupne miname ale tak cca. 40-50€ by som tipla
Jedine Dada plienky. Neosvedcili sa biele,ani zelené pampers,ani babylove
babylove sme pouzivali, ale nosil nam ich znamy z Nemecka, takze neviem povedat, ako by to cenovo vychadzalo u nas.
Babybaby soft 🙂
Dada plienky a z kauflandu Bevola ma velmi milo prekvapili. Mesacne do 40€
moony plienky. cca 50 plienok stoji okolo 25eur. su sice drahe, ale ja som skusila vsetky plienky co su na trhu a tieto su najjemnejsie a nikdy nepretiekli, dcera nemala nikdy zaparene nic ano cervene atd.
Bevola, babylove. A na noc pampers pants dcéra a syn hugiess pants
Babylove DM najlepšie sedeli, skúšali sme rôzne značky a robili malej zle... a sú lacné, mesačne cca 25-30€
@ropucha6 dcera ma vyse roka a skusala som naozaj vsetky znacky a druhy od narodenia.
pampers, lupilu, babysoft, kolorky, dm znacku vsetky druhy, dada, bobilo, huggies, kin skin, cote, ja uz si snad ani na vsetky nespomeniem. nejake happy pants tusim (tie boli celkom dobre, ale kedze pouziva dcera uz pants a nie plienkove, tak moony maju jednoznacne najhebkejsi ten pasik okolo brucha) akazde jedny smrdia hned ako sa pocika, teraz som mala 2dni pampersky, lebo som nestihla objednat .. a som rada ze dnes uz dorazili 😀
Babylove precikava. Spokojna som s bevola
Pampers prémium care 👌 mame od narodenia, kupujem väčšinou mesačne balenie v cenne do 40€