Dočítala som, sa, že je vhodné zohnať do pôrodnice plienky pre novorodenca, ktoré majú vpredu výrez. Ten je tam proti tomu, aby nebol dráždený hojaci sa pupočný kýpeť dieťatka...prosím, poraďte, ktorá značka má takýto druh plienok? V obchode som také nevidela...možno máte niektorá info... 🙂
zatiaľ som takéto na SK nevidela.
huggies newborn
Aj my sme mali Huggies Newborn, doporucujem.
bella happy new born,ja som mala pri oboch 🙂
Pampers aj Huggies newborn maju tieto vyrezy (aspon teda v Kanade urcite)
Huggies urcite maju, preto som ich kupovala do porodnice, ale cely vyrez nie je na pupceku, ale inde, kedze novorodencovi konci plienka kdesi az na prsiach. Ale inak plienky to boli dobre, len ten "akoze vyrez" je tam uplne zbytocny a je to len lakadlo na kupu.
Huggies newborn sme mali aj my a hoci mala moja pri narodeni 3,8 kg, pupcek mala aj tak v plienke...
my sme mali normalne pampers, dokonca dvojky, ani jednotky som nekupovala..a zohla som jej aby mala pod pupkom..a veru nam pupcek odpadol na 8 tyzden po porode
tiez sme kupovali normalne pampers, zohla som pod pupok, aj tak mi nie je jasne, ako ten vyrez moze sediet vsetkym babatkam, ved nie vsetky su rovnako velke... 😕
huggies..ale bolo mi to platne ako hadovi nohy, pretoze baby sa narodili mensie (do troch kil), takze ten vyrez mali niekde v oblasti zaludka 😀
Ahoj,toto je len dalsi tah,ako kupovat drahsie plienky s nejakym vyrezom...staci kupit normalne plienky a zohnut ich pod pupcek...
staci zohnut plienocku nepotrebujes vyrez. a ako ti pisu baby, babo moze byt mensie a vyrez mu nebude sediet, takze plienocku musis tak ci tak ohnut.
ahoj tieto majú a sú fakt super http://www.bella4you.sk/bella-4-you/eshop/1-1-S...
aj my sme mali huggies, ale aj tak som musela zohnut.
my sme ani nezohybali a vobec to pupcek nedrazdilo
Bella happy newborn, mala som ich, ale podľa mňa tiež výrez netreba, naozaj stačí zahnúť. Mojej maličkej aj s výrezom boli dlhé a to bola priemerne veľké bábo. Ale sme spokojní s touto značkou.
presne tak, vyrez na pupok nie je az taky dolezity, ale teraz ho maju okrem bella aj tie japonske moony 😉
BELLA HAPPY NEWBORN 😉