Ahojte
Prosím Vás ktoré plienkové nohavičky sú dobré?
Používame pampers 6 ale chcela by som skúsiť iné 🤗
Lebo ako tá cena za pampers no hrôza 😬
Ďakujem ☘️
@christy1234 ahoj, my striedame Fred&flop z tesca a pred 2tyzdnami sme začali používať babylove (5ky) ale len v tomto balení (neviem či majú aj iné druhý gatiek). Nám vydrží jedna plienka na noc (spí od 19.00 -8.00 hod) a to stiahne cca 300ml mlieka. Niekto si z DM gaťky pochvaľuje, niekto nie ale ja rozhodne tieto áno.
My sme používali babylove a žiadny problém ani na noc. To treba vyskúšať.
Huggies a teraz aj lupilu
@christy1234 ahoj, záleží od očakávaní. My sme tiež používali pampers, vyhovovavali, len mi vadilo, že boli jemne parfumované, harmonie sú možno lepšie, tie nohavičkové sme ale neskúšali. Na Babylove mi vadilo, že po nacikaní vznikla z plienky medzi nôžkami akási veľká ,,guča". Skúsili aj Dada zlaté nohavičkové a tie boli fajn, aj dosť vydržali. Huggies sú bezpredmetné, to by ste boli cenovo asi na tom istom. Nedávno som si všimla, že u aj na Slovensku v Lidli majú nohavičkové Lupilu, skúsili sme a som spokojná, tak zostaneme pri nich. Sú presne ako klasické Lupilu (niekomu nevyhovujú, nám áno), takže tenšie, ľahučké, len gumičky v páse sú pevnejšie, ale našu to neotláča, možno baculatejšie dieťatko by mohlo. Naša už má ale čerstvé 2 roky, tak plienku má už len na noc a na dlhšiu cestu autom ako istotu, tak nám vyhovuje, že tie Lupilu sú tenšie, ani ju na sebe nevníma, ale podľa mňa aj niečo vydrží. Preto hovorím, že záleží na očakávaniach, podľa toho, aké staré je dieťatko, akú má stavbu tela a či má plienku len ako ,,istotu" alebo do nej aj riadne naloží, napr. počas noci 🙂 Dúfam, že nájdete vyhovujúce plienky😊
@domirem
Náš malý je skôr pevnejšej postavy bude mať 2 roky a nejakých 14kg 😅 teraz som skúsila z dmky babylove č.5 ale sú mu len tak tak 😬 tak sa bojím či 6 vôbec bude nejaký rozdiel 🤔
Neodporucam gatkove z dmky babylove...a skusila som tesco tie cervene fred flo ci ako 😁😁tie su docela fajn..ale len na den..na noc ostavam pri pampers.