Ahojte.
Ktore lacnejšie plienky a utierky sa vam osvedcili? Myslim tym dm, lupilu atd? Take ktore sa daju kupit a objednat na sk. Pouzivame pampers active ale rada by som uz nieco co vyjde lacnejsie 🙂
@lorika6988 dada plienky a vlhčené dm
@lorika6988 bupi vlhčené obrúsky z 101 drogérie
Bella Happy
ja som pouzivala plienky lupilu z lidla a vlhcene tie biele z DM
@marci77 ja tiez tak isto, plienky Lupilu, vlhcene DM biele
@lorika6988 utierky máme Pampers Fresh Clean, všetky ostatné mi nevyhovovali a plienky DM, ale zas, že by boli lacnejšie by som nepovedala, konkrétne v DM Pampersky vychádzali lacnejšie ako DMácke😀
Linteo a bupi ked su v akcii. Inak modre z lidla. A plienky f&f, huggues a lupilu
@valeriakadarova a tie dm pampersky maju vzdy rovnaku cenu alebo aj tam sa musi cakat na akciu?
@lorika6988 aktualne tam stoja 13,50 ,napr 78ks jednotky,v benu sme dali 17 za to iste
@lorika6988 popravde netuším, ale čo som naposledy pozerala tak boli v riadnej cene, ale tak tie pampersky boli len o 30 centov lacnejšie ako DM plienky a mne osobne tie DMácke vyhovujú zo všetkých vyskúšaných najviac, aj keď ani Pampers neboli zlé. Lupilu sa mi vôbec nepáčia...
Nezistovala som velmi ceny ale najlacnejsie mi pridu v zlave v Lidl Lupilu a vlhcene sme kupovali tie,kt vyhovovali vsetkym detom z Tety(4 v baleni,nepamatam nazov) ale posledne uz len obyc. z potravin,skoro hocikde,kedy ma to napadne.. xD o par m bude bez plienky a uz nema citlivy zadocek.
My sme mali od narodenia pampers premium ale mala casto zapareniny. Teraz mame pampers active a vlhcene pampers sensitive. Zda sa mi lepsie ale minieme velmi vela plienok. Z tesca sa mi velmi nepozdavalo precikala casto
Pouzivam Babylove plienky aj vlhcene, tie sensitive. Ak kupis ten najvacsi box online vlhcenych (stoji cca 13€) tak vychadza 1c na obrusok, inak 2c na obrusok.
Plienky Dada a vlhčené huggies
Baby baby soft a su slovenské
@lorika6988 prvá mala Tesco takú tú najlepšiu radu. (Teraz je to myslím fred&flo). Druhá mala lupilu. Tretí zas Fred&flo. Záviselo od toho, ktorý obchod bol aktuálne najbližšie, vyskúšala som jedno balenie, a keďže detské riťky to bez problémov tolerovali, tak potom som už nakupovala plienky tam, v rámci bežného nákupu 🙂.
@lorika6988 plienky Babylove sú výborné a lupilu takisto a sú najlacnejšie. Ja som začala s babylove ale lupilu sú o vyše euro lacnejšie a keďže sa plienky kupujú vo veľkom, tak to spraví veľký rozdiel.
A vlhčené vreckovky z coop jednoty, taký zelený obal.
@lorika6988 babylove aj plienky aj vlhcene
@lorika6988 Tesco F&f , a vlhčené doma nepoužívam vôbec, umývam pod umývadlom,na vonku mám HiPP s vodou,čo sú rozlozitelne.
Plienky cez den Babylove z DM. Na noc davam Pampers active baby. Co sa tyka vlhcenych utierok tak Pampers aqua pure mi vyhovuju najviac, ale su dost drahe, tak ked niekde je akcia kupim viac balikov naraz. Kupujem aj Babylove z DM (maju aj sensitive, aj 99% aqua, ale mne pridu vsetky druhy ze suchsie.. A tensie..). Tak teraz skusam a hladam take co budu dobre a aj cena prijatelna.
@lorika6988 plienky lupili a vlhcene mi je jedno, deticky uz od narodenia prveho syna, kym nosil este plienky, az doteraz mladsieho vzdy umyvam, ked je pokakany, ak je moznost, co takmer vzdy je. Ale najlepsie boli asi FredFlo
@lorika6988 lupilu na den, pampers premium care na noc, tampony z dm a vodu - vlhcene nepouzivame okamzite z nich ma mala zapareniny
Lupilu Lidl plienky sú pre nás TOP, dobrá cena a super kvalita. Keď je akcia, tak cez lidlshop sme objednali aj 15baleni za cca 5.75€. Podobnú kvalitu má Bebelo od dr.Max, ale Lupilu sú fakt najlepšie.
Lupilu nakupujem v Lidli vždy v akcii. Skúšali sme aj tescové fred&flo a aj tie sú celkom fajn. Vlhčené obrúsky veľmi nepoužívam. Používam veľké detské tampóny alebo látkovú plienku (podľa toho či je nacikané alebo nakakané) a vodu v rozprašovači.
Lupilu aj plienky aj vhlcene sedeli obidvom mojim deťom 😊
@lorika6988 Dada, z dm alebo bella happy, to su tie lacnejsie, topka su huggies ale len ked su v akcii v eshopoch a super cena od huggies vlhcene utierky kupovali sme na mall cele balenie 10balikov za 10eur...my sme mali napr. na pampers alergu
@lorika6988 Plienky z DM. A utierky u nas jednoznacne DM sensitive. Pamperskove za nas prilis mokre,tieto tak akurat. Este Hipp ultra sensitive su dobre, ale drahe. Pamperskove sme skusali aj tie aqua a napriklad na nas moc mokre a celkovo nesedeli drobcovi. Takze sme sa vratili k osvedcenym z dm.
Lupilu v akcii a vlhčené utierky nepoužívam, len na cesty, biele z dmky.
@lorika6988 plienky dm a obrúsky len Pampers aqua pure. Ale na noc dávam pampers prémium care.