Ahojte maminy, pri prvej dcérke som hniezdo nemala, no čakáme druhé a chcela by som ho. Preto prosím o radu na čo si dať pozor pri kúpe. Hlavne akú veľkosť, keďže sú rôzne, materiál a tiež či je lepšie také obldžnikové alebo také do oblúku. Poprosím maminy, ktoré majú skúsenosť s hniezdom. Ďakujem
@sasunka ahoj a priloha 😁😁
@nika3136 a aky je prosim ta rozmer vnutra ked to je zasnurovane?
@michala11111 za mňa jednoznačne do obluku a čim dlhsie tym lepšie. Moj maly ma 4 mesiace a 75 cm dlžku a je mu ešte ako tak dobre. No podstatne je, že spi dodnes v ňom a bez neho spať v postielke nechce a v podstate ani nikde inde. A jeho štylom mu zachvilu bude male a som zvedava, čo budem robiť... 🤔
Prikladam aj fotku a šila mi ho jedna pani na fb za cca 35€ v septembri min. roku 🙂
@saskia_98 a prosim tam je aka vnutorna dlzka toho spodku?
@michala11111 78 cm ma vnutro na dlžku.
Ja byt tebou, dam si u niekoho hniezdo usit 🙂 ja som sa tomu venovala...a ked som videla niekotore tie hniezda v obchodoch...skoda penazi 🙂
No ved dam si asi usit len neviem aku sirku a dlzku. Nechcem velke aby to nestratilo ucel, ze babo sa ma citit bezpecne, no ani malinke, ze hned vyrastie z toho 🙄
@michala11111 poslem vam ip s fotkou
@saskia_98 prosim ta,pouzivala si do hniezda aj zavinovacku? vmesti sa to tam?
@zuzana111986 hej ja som mala maleho v perinke. Ja som si dala sit hniezdo na celu dlzku a sirku postielky aby bolo velke lebo som cakala velke babo a nebol problem tam dat maleho aj s tou starou pierovou perinkou 🙂
Ahoj, skus mrknut toto, odporucam precitat cely popis napriek prvotnemu zhrozeniu z ceny 😉 Je to uzasna vec, velmi odporucam. Da sa kupit z druhej ruky za tretinovu cenu.