Ktorá pestúnka je vhodná do bytovky?

28. jún 2024

Prosím vás, ktorá pestúnka zvládne 6 poschodí, aby som mala dieťa pod dohľadom keď spinká kým idem napríklad zaniesť prádlo do sušiarne, vyniesť smeti von a podobne?

really8
28. jún 2024

Ked ides zaniest pradlo alebo vyniest smeti nepotrebujes si brat pestunku. Nie si tam dve hodiny.

autor
28. jún 2024

@really8 to čo je za odpoveď? Pýtam poradiť pestúnku, ktorá zvládne 6 poschodí žena. To či elektonicků pestúnku potrebujem či nie, do toho sa ty nestaraj.

really8
28. jún 2024

Fuuu niekto vstal lavou nohou. Snad ta to nebude drzat cely den. Ale nestaram sa. Ja s tebou nebudem😝

tamtumdo
28. jún 2024

Ono to je tažko povedať, pretože tie metre niekde majú aj kilometrový dosah,ale to je všetko uvádzané na voľnom priestranstve ...steny to môžu rušit....ja keď som išla von z domu,kým som prechádzala cez vchod dookola,niekde sa strácal signál....potom keď už som bola na záhrade, zasa si signál našiel...mala som Avent...tie sú podľa mňa najlepšie....asi lepšie funguje wifi kamara podľa mňa ...ale tam zas nevieš či náhodou nezamrzol obraz.....takže tažko povedať....ja by som kúpila cez net,alebo si pozičala a reálne vyskúšala...Mala.som pestúnku bez kamery,vtedy asi také ešte neboli,pri druhom som odkúpila wifi kameru a sledovala na mobile....podľa mňa už sú aj pestúnky na net...tie budú asi spoľahlivejšie,čo sa týka signálu...doma wifi kamera má, a na mobile keď si ďaleko zapnes si dáta ....

tamta
28. jún 2024

V tomto prípade by som sa asi zamerala na kamery a sledovanie obrazu cez internet

alen99
28. jún 2024

My máme kameru babyono, a dosah ma taky ze keď ju zapnem, mužovi pipaju upozornenia aj v práci v inom meste vzdialenom 25km 👍🏼😂

tamta
28. jún 2024

@really8 nestaras sa ale dávaš jej rady, na ktoré sa nepýtala? To si trochu odporuje.. 🙃
Skôr mam pocit, ze ty si nevstala správnou nohou, ked od rána máš potrebu provokovať niekoho.. Ale ona za tvoje problémy skutočne nemôže 🙂

milanemila
28. jún 2024

Nepotrebujes speci detsku pestunku, pozri xiaomi domacu kameru. Stoji par korun a funguje cez internet (cize nemusis riesit dosah). Stiahnes si do mobilu apku a vie ti poslat notifikacie pri pohybe aj zvuku, cize ani nemusis mat obraz stale zapnuty. Ma super obraz aj v noci.

beata_k
28. jún 2024

Pestunka ti nepomoze. Potrebujes IP kameru napojenu na wifi a ty apku v mobile. Tak mozes ist aj opacnu stranu planety a uvidis co ti robi dieta.

autor
28. jún 2024

@alen99 :D

autor
28. jún 2024

@tamta ďakujem ti.