Ktorá cestovná postieľka je najlepšia a má dobrú cenu?

miska_zv
27. mar 2012

Ahojte maminy, chcem sa opýtať, akú cestovnú postieľku by ste mi odporučili. Malý sa v drevenej stále budí takže chceme kúpiť nejakú lepšiu cestovnú na každodenné spanie. Poradíte?

zuzu9906
27. mar 2012

podla mna medzi tymi postielkami nie je nejaky velky rozdiel, mozno v doplnkoch, ale hlavne je aby si ked tam bude spat kazdy den, kupila aj kvalitny matrac, pripadne ten z tej drevenej postielky co mate...my mame zopu a sme spokojni, ale nas tam spi len u babky a chvilu sme to vyuzivali ako ohradku...

jasminet
27. mar 2012

ako si prisla na to, ze sa budi preto, ze spi v drevenej postielke? 😕 😕

kvetinqa
27. mar 2012

Cestovna postielka nie je stavana na kazdodenne spanie, takze ja osobne by som to takto neriesila. Ak aj ano, tak treba do nej vlozit kvalitny matrac.. my sme takto chvilu fungovali, lebo sme sa stahovali, ale maleho budilo to, ze sa cestovna postielka viac hybe, kolise... My mame Hauck postielku.

zajaciq
27. mar 2012

mame Deryan, da sa pouzit aj ako stan na plazi. Kupena z hol. bazaru za 25 e. Doma na Slovensku mame u nasich tu rozkladaciu, vie ju rozlozit len moj priatel, nikto iny to nedokaze.. na kazdodenne rozkladanie/skladanie to asi nie je, ten system na skladacich postielkach je taky hmm vrtkavy 😢 😀 sila ani navod nepomoze len trpezlivost 😀

mummy01
27. mar 2012

moj maly spava od narodenia v cestovnej.Mame taku ktora ma aj nadstavbu pre malinke babetka,prebalovaci pult a samozrejme ma v nej matrac ako v beznej postielke.My mame Baby Ono,je pevna a som s nou spokojna.Mame ju 2 roky.Aj dcerka spavala od roka v cestovnej lebo v drevenej sa stale udierala.Len pozor na to ak sa dietatko viac poti treba matrac casto vetrat aby sa po spanku vysusil.