Zenicky poradte mi ktora antikolikova flasa Je najlepsia alebo to vobec nepomaha?
Ahoj ja som pouzivala flasu znacky MAM ale z toho cumlika mi maly pit nechcel musela som prehodit cumel canpoon babies... ale moj osobny nazor je ze tie flase len trosku pomahaju, nam trvali koliky 3,5 mesiaca ...dieta z toho musi vyrast... zmiernit priznaly sa da este aj kvapkami espumisan L alebo sab simplex
@michaelavikinka ja som od zaciatku mala MAM, ale mala nemala vobec koliky, cize neviem porovnat, ci je flasa ucinna, ci by mala koliky, keby sme mali inu flasu
@zuzana_ilkova ahoj mame espumisan l ale dako nepomahaju raz Je dobre potom zle este Asi skusim vymenit mlieko teraz papa nutrilon
@michaelavikinka náš dostal kolíky práve z nutrilonu .. bolo to hrozné.. hneď sme išli spať na Sunar .. s fľašou nám prešla kolika do cca 3 týždňov
@emiliamilka no ved to bude Asi najlepsie ja by som vyskusala France mlieko to mala AJ prva dcera lebo uz neviem 🤷♂️
@michaelavikinka ja som menila mlieko 3x, najskor beba,hipp teraz ma nutriln a je to ok, ale koliky uplne prestali az ked som zaviedla prikrm... skus este aj sab simplex kvapky nam zaberali viac ako espumisan ...
@michaelavikinka a koliku u nas sposobovali aj kvapky vigantol (vitam D) presla som potom na Devit
@zuzana_ilkova uz som vysadila vigantol a stale nic
@michaelavikinka je to tazke pri kolike ja som skusala 1000 veci a ziadna uplne nepomohla tiez som bola totalne zufala z toho, trosku pomohla ta antikolkova flasa MAM ale neodstranila uplne koliku z toho musi babo doslova vyrast... a ty sa musis len obrnit pevnymi nervami ked nasadis prikrm zmyzne kolika sama aspon u nas to tak bolo
@zuzana_ilkova Je to tazke ale vzdy si poviem to prejde to Je najhorsie ze deti ktore maju koliku tak im nevieme pomoct ale bude dobre😀
@michaelavikinka záleží aj od dieťaťa.. nie každé dieťa chce piť z každej fľaše... My máme Avent antikolic a je super .. ale z inej mi malý piť nechce ...