Ahojte!
Mozno to bude zniet divne ale nenapadlo ma nikde inde napisat iba ak tu...Nedavno som videla tu na konikovi krasne uhackovane ci ustrikovane detske ciapocky, viete take s kvietkami, s ockami a pod. A zhanam niejaku dobru dusu, ktora by mi tuto sluzbu poskytla...Chcela by som na jesen pre dcerku nieco s kvietkami bude mat takmer 3 rocky a na synceka co bude mat v tom case pol rocka...Samozrejme nechcem to zadarmo. 🙂 Ale kto mate cas a chcete si kusok prilepsit... Ked mate aj nejake vytvory tak poslite prosim na mail spolu s vasou ponukou : jarmilka1985@gmail.com
Pripadne ak poznate na mimibazar babu co to robi prosim poslite mi linku. Vrela vdaka uz len za precitanie a pripadne odpisanie baby! Drzte sa a vsetko dobre vam prajem!
Ahoj,posielam ti foto na mail,Renata.
@kittynnkaa To hej ti verim lenze ja neviem ani strikovat ani hackovat ani pliest.... Takze preto takto...
@renata37 zatial mi nic nedoslo ale cakam 🙂
@jarmilka1985 ani ja som nevedela,ale na nete su super navody a za skusku nic nedas 🙂 teraz hačkujem denne stačí skusit 😉
skús na www.sashe.sk - sú tam božské veci 🙂
@janamama hej su a su aj bozsky predrazene 🙂
@kittynnkaa nebyt teba tak to ani neskusim kupila som si hacik i priadzu a skusam, parem, skusam a onedlho sa pustim i do ciapky lenb pri dvoch detoch a jednom plne kojenom je toho casu pomenej, ale bavi ma to! Vdaka ze si mi napisala ozaj da sa uhackovat si i sam 🙂
nenapadlo ta si to skusit urobit sama? Nieje to az take zložité a ani naročné na cas taku čiapočku maš hotovu za jedno poobedie 🙂