ahojte, mám takú prosbu malú, už dlhšie zháňam pre môjho syna gumáky z deichmanu veľkosť 24 a u nás konkrétne tie ktoré chceme nie sú tak som vás chcela poprosiť či mi ich niekto nemôžte kúpiť vo vašom meste v predajni a ja by som vám poslala peniaze prevodom na účet aj s poštovným vopred a vy by ste mi ich potom poslali. Ak by sa našla taká ochotná mamička bola by som veľmi rada, pošlem neskôr aj foto že o ktoré gumáčky to ide, ak sa mi ozvete. Nemám možnosť sa dostať do iného mesta tak preto prosim takouto formou, Ďakujem zatiaľ s pozdravom a pekný den prajem a už som ich aj stiahla tu sú takéto
@nervacik22 hej, tu sluzbu maju ako pise @turistka
ja som si tak kupovala lodicky....v PN na predajni nemali moju velkost, tak obvolali ostatne predajne a ked nasli, stiahli ich do PN a nemusela som nikam inam chodit 😉
nie o takej sluzbe neviem, ale skusim sa opytat, dakujem vám pekne za odpoved 🙂
ja len doplnim moju skusenost, na 3x sme reklamovali gumaky z deichamnu, vzdy nam po 2 mesiacoch popraskali alebo proste zacali pretekat.
@nervacik22 ahoj predpokladam, ze su to tie gumaky z deichmannu. neviem ci o tom vies, ale oni maju taku bezplatnu sluzbu, ze pokial chces nejake topanky a oni to konkretne cislo na predajni nemaju, tak ti to stiahnu z tej predajne, kde ich maju a dovezu ti ich bezplatne k vam na predajnu. nepytala si sa na to pri pokladni? usetrila by si na tom postovnom... 😉