Akurat som objavila na nete zariadenie, ktore umoznuje pocut tlkot srdiecka vasho miminka kedy len budete chciet...ma s tym niekto z vas osobnu skusenost o ktoru by sa mohol so mnou podelit, lebo 32euro sa mi nechce len tak vyhodit z okna a ked uz tak nech to stoji zato 😅
mam jeden doma - pouzivala som ho kym malinka nekopkala lebo som sa o nu bala a teraz ho mam v bazariku na predaj pretoze ta moja kengurka kope jak diva takze naozaj ju uz nepotrebujem odpocuvat. 🙂
skus fonendoskop, nasla som takuto stranku:
http://www.tlakomery.eu/tlakomery/eshop/14-1-Fo...
Ak mas Iphone, tak posluzi aj ten, sluchatka a aplikacia My Baby's beat, a je to zadarmo a funguje 😉 mam odskusane, od nejakeho 25tt sa to da zachytit. Inak by som to urcite nekupovala, vyhodene prasule, ale zadarmo je to fajn.
No nic v zlom ale prikladat mobil k babetku v brusku 😠 to fakt asi nieje dobry napad...
Ja mám tiež jeden doma a je super. Používala som hlavne kým babo nekopkalo. Strašne to upokojí keď ho počuješ. Zachytí tlkot srdiečka cca od 12.tt
Ja mam AngelSounds JDP-100S som snim velmi spokojna je naozaj velmi dopre pocuvat srdiecko babatka, ukludnim sa ze je vsetko v poriadku, uz mi ho ani netreba uz pocitujem kopkanie, takze ho cochvila vymenim za obycajny fonendoskop, len tak pre moj dobry pocit. Samozrejme chapem aj ludi co na to maju iny nazor, je iba na cloveku ako sa rohodne. 🙂
Aj ja mam doma Angelsounds a som velmi spokojna, ze ho mam! Najprv som sa bala, ze to su vyhodene peniaze, ale uz tolkokrat ma to upokojilo, ze to zato stalo. Keby som ho nemala, neviem ako by som vydrzala vzdy 4 tyzdne do dalsieho sona, by som bola asi kazdy tyzden na pohotovosti, ci je vsetko OK. Male ma uz zacalo kopat, ale este to nie je take pravidelne a nie vzdy to citim, takze ked ma taky kludnejsi den, na par sekund popocuvam srdiecko a hned mam kludnejsi den aj ja 😵
no podla mna je to blbosť.