Kto má teplomer Microlife NC 100?

andrejka1312
20. mar 2014

ahojte mamičky....ktora ma skusenosti s týmto teplomerom...lebo sme ho včera kupili raz ukaže inu teplotu než v zadočku a raz rovnaku...
Ďakujem vám za odpovede. 🙂 🙂

raszuz
20. mar 2014

Ahoj, my ho mame 2 roky, hovoria, ze je kvalitny a presny, ale o tej presnosti trochu pochybujem, zakazdym ine hausnumera, dost rozdielne s tymi, ktore nameram v ritke. Prave riesim to tiez teraz, maly od vcera horucky, sem tam sa teplomery zladia, ale dnes rano som bola paf, maly doslova vrely, NC 100 ukazal nejakych 38,2 sa mi to nezdalo, tak som malemu zmerala aj v ritke a tam sme namerali 39,5 po odratani ....Takza asi tak a este trosku mi vadi do pipanie, ked sa ide merat v noci, maleho mi to vzdy zobudi ...

bosoriak
20. mar 2014

Uz by som ho nekupila. Pisti ako sprosty, naco mi je bezkontaktny teplomer, ked potom dieta v noci zobudi pipanim, ze. Presnost posudit neviem, lebo neberiem tu teplotu ako uplne presnu, len aby mi ukazalo ci je nad 38.5. Dlho sa startuje a dlho mu trva meranie.
Mame este taky kontaktny Topcom 301, pipa tichunko, je mensi a rychlejsi. Takze tento by som odporucila skor. Navyse je aj lacnejsi.

hradnapani
20. mar 2014

mame ho, to pipanie mi tiez velmi vadilo, tak som dala pipanie v servise vypnut (to spravili zadarmo) a je pokoj. Zostala tam iba svetelna signalizacia a v noci mozem merat kolko len chcem 🙂 Zatial sme inak spokojni.

mami.sk
20. mar 2014

my máme tento teplomer od Vianoc a neviem čo si mám myslieť...mám pocit, že meria stále vyššiu teplotu 😔 keď nameriam zvýšenú teplotu alebo horúčku tak pre istotu ešte premeriam digitálnym teplomerom 😉 pípanie nám nevadí ani deti zo spánku neruší 😉

naja94
20. mar 2014

Tiez k nemu nemam az taku doveru, ale vsimla som si, ze ked 2 ci 3-krat za sebou nameria rovnaku teplotu, tak vtedy sa da na nameranu hodnotu spolahnut... Ak mi v po sebe iducich meraniach nameria vzdy inak, beriem klasicky teplomer a meriam v ritke - to je istota...

myryjam
20. mar 2014

Aj my ho mame a tiez musim uznat, ze vzdy nameria inu teplotu, preto meriam vzdy viackrat, min. 3 x. Tie hodnoty su vacsinou podobne, ale ked vidim, ze je to nad 38,5 tak radsej premeriam aj klasickym teplomerom.

katy1979
20. mar 2014

Meriam s nim dva trikrat za sebou. Vacsinou su podobne tie cisla. Testovali sme ho aj s inymi teplomerami a sedelo to. To pipanie lezie na nervy aj mne. Nie je to sice ziadna vyhra viem si predstavit aj lepsie produkty. Lebo niekedy mam pocit ze cely den len meram a meram

vejula
20. mar 2014

dievčata, chcem sa spýtať, teplotu meriate na spánkoch či na čele? LEbo mne na spankoch vždy nameria viac ako na čele a neviem ktoru hodnotu mam správnu

0bobulka
31. okt 2016

Kto by si chcel na nom vyput zvuk. Treba vybrat baterie, pod nimi je srobik - odsorobovat. Potom nasilne odobrat modry kryt - nieje to lahke ale da sa. Na odhalenom plosnom spoji v dolnej casti vychadzaju dva drotiky (cerveny a cierny) ktore vedu. k reproduktorceku Jeden z nich treba prestrihnut. Vyberte si ktory chcete 🙂

katkazh
1. nov 2016

@vejula meria sa od stredu cela po spanok, asi 1cm nad obocim, tak je aj v popise v navode 🙂 meriam snim stale, klsicky nepouzivam, lebo takto namerana hodnota SEDI s hodnotami klasického tep. A tento isty teplomer maju aj v nr na detskej pohotovosti v nemocnici,meraju s nim rovnoko od stredu cela po spanok

zuska007
22. jan 2017

Dievčatá, neviete mi poradiť, ako na tomto teplomery prepnúť Farenheity a stupne Celzia? dcerka ho nasla a hrala sa s nim a nejako to tam prepla a ja to teraz neviem prepnut spať a papiere od neho uz samozrejme nemam.........

adamar
22. jan 2017

Mne malej nameral 41,8,skoro som.umrela,potom opakovane meral 40,5a 40,8 pochybujem ze tolko mala ale hned isla do zabalu,ja mu neverim,opakovane.meria aj rozdiel pol stupna

janas17
22. jan 2017

Mali sme ho a vrátili sme lebo meral uplne ale uplne odveci. Aj o stupeň mimo.
Teraz mame uz 3 roky teplomer, na ktorý sa viem spoľahnúť, pošlem pripadne do správy typ, je to zdravotnícky teplomer a myslím ze jed akt super a presný.

shiny888
16. nov 2018

@janas17 mohli by ste mi prosím poslať správu aký máte ten druhy teplomer zdravotnícky a presný? Vďaka

carla89
18. dec 2018

@janas17 mohli by ste aj mne napísať aký máte teplomer?

nivejka
17. máj 2019

@0bobulka ..dakujem za navod..mam ho roky a ten zvuk ma rozculoval..konecne deaktivovany...a inak az teraz som prisla na to,ze v uchu meria najpresnejsie

lenkaam_1
17. máj 2019

@nivejka fakt to funguje? Ktory drotik si prestrihla?

leeo
1. nov 2021

trochu stara tema, ale vypnut zvuk sa da tak, ze dlho podrzite pri vypnutom teplomeri tlacitko start a tam vam naskoci ikonka reproduktora. Potom len stlacite este raz pre deaktivaciu zvuku. To fakt necitate navod na pouzitie? :D Vraj prestrihnut kable. Odpadla som :D

karin233452
21. nov 2021

@leeo a potom sa sťažujú že nefunguje ako ma 😁

leeo
21. nov 2021

@karin233452 zeny 😂